Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a mai putut spune Gicu Grozav după ce a fost ghinionistul de serviciu în Botoşani - Petrolul "Puteam acum să avem şase puncte. Este deja al doilea meci"

Ce a mai putut spune Gicu Grozav după ce a fost ghinionistul de serviciu în Botoşani - Petrolul "Puteam acum să avem şase puncte. Este deja al doilea meci"

Petrolul

Comentarii

Gheorghe Grozav, atacantul echipei Petrolul Ploieşti, a spus, după meciul de luni, de la Botoşani, încheiat la egalitate, 1-1, că formaţia sa putea avea şase puncte acum, dacă nu ar fi ratat două lovituri de la 11 metri irosite în prelungirile celor două partide din Superliga.

Gicu Grozav: "Puteam acum să avem şase puncte. Dar ăsta e fotbalul"

FC Botoşani a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Petrolul Ploieşti, în cadrul etapei a doua din Superligă.

„O partidă grea, pe o căldură foarte mare. Am muncit foarte mult, am sperat până în ultimul moment că putem să marcăm şi să câştigăm toate cele trei puncte, dar nu a fost. Ăsta e fotbalul! Penalty-urile se ratează, din păcate este al doilea meci în care o facem. 

Puteam acum să avem şase puncte. Dar ăsta e fotbalul. Obiectivul nostru e să parcurgem un campionat la fel de bun pentru noi, aşa cum a fost cel de anul trecut. Dar ăsta e fotbalul! 

Trebuie să o luăm pas cu pas şi să vedem unde ne vom afla atunci când se trage linie”, a declarat Gheorghe Grozav, jucătorul care a avut un gol anulat de VAR pentru offside, în minutul 90+2, şi care a ratat un penalty în minutul 90+11.

Afla mai multe despre: gicu grozavbotosani petrolul 

viewscnt
Articole similare