Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu acceptă sfaturi. Când îl vrea pe Ngezana bun de joc: "Lucescu spune că ii trebuie timp de acomodare, dar noi nu aşteptăm aşa”

Gigi Becali nu acceptă sfaturi. Când îl vrea pe Ngezana bun de joc: "Lucescu spune că ii trebuie timp de acomodare, dar noi nu aşteptăm aşa”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a vorbit despre situaţia lui Siyabonga Ngezana (26 de ani), fundaşul central adus de FCSB din Africa de Sud, dar care încă nu a debutat la echipa bucureşteană.

Siyabonga Ngezana este, cel puin până acum, noutatea celor de la FCSB pentru centrul defensivei.

În aşteptarea achiziţiei a încă unui fundaş central, anume Vlad Chiricheş, vicecampioana României totuşi  nu se poate baza nici pe prima apărătorul adus din Africa de Sud.

Gigi Becali nu ţine cont de sfaturi. Când îl vrea pe Ngezana bun de joc: "Lucescu spune că ii trebuie timp de acomodare, dar noi nu aşteptăm aşa”

Conform celor de la FCSB, acesta ar mai avea nevoie de mult timp pentru a se pune la punct fizic şi pentru a putea bifa primele sale minute într-un meci oficial.

Astăzi, Gigi Becali a confirmat astăzi ce a precizat şi Mihai Stoica, în studioul Orange Sport, cu o zi în urmă.

"Lui îi trebuie timp de acomodare, aşa spune Lucescu, că jucătorii afro-americani, să nu cumva să se supere nebunii, mă. Străinii de culoare, africanii, le trebuie un moment de acomodare.

Nu ştiu cât, ei spuneau, dar eu nu cred, că trebuie 3-4 luni. Noi nu aşteptăm aşa, noi ţinem cont după o lună", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă.

Nu trebuie uitat faptul că patronul FCSB-ului i-a pus o clauză de 10 milioane de euro lui Siyabonga Ngezana, cu toate că acesta nu a jucat încă niciun minut oficial la FCSB.

Singurul joc bifat de fundaşul sud-african pentru vicecampioana României a fost amicalul cu PAOK Salonic, în care a comis o eroare majoră, în urma căreia FCSB a primit gol.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisiyabonga ngezana 

viewscnt
Articole similare