Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contre între suporterii Stelei şi Emil Grădinescu: ”Suntem de acord ca FCSB să joace în Ghencea cu o condiţie” vs. ”Accept dacă va scrie: FCSB e Steaua”

Contre între suporterii Stelei şi Emil Grădinescu: ”Suntem de acord ca FCSB să joace în Ghencea cu o condiţie” vs. ”Accept dacă va scrie: FCSB e Steaua”

Fotbal

Comentarii

Presiunile asupra Clubului Sportiv al Armatei cresc pe zi ce trece, iar şansele ca FCSB să joace în Ghencea meciul cu CFR Cluj, din etapa a 4-a a Superligii, sunt tot mai mari.

Corpul de Control al primului ministru Marcel Ciolacu a întreprins un control de urgenţă la Clubul Sportiv al Armatei pentru a se înţelege exact de ce CSA şi FCSB nu au ajuns la un acord privind închirierea arenei şi care-i ”treaba” cu acele clauze absurde impuse de către şefii formaţiei din Liga 2.

”Steaua Liberă”, mesaj pentru Emil Grădinescu: ”Să-şi asume calitatea de girant pentru FCSB”

O facţiune dură a suporterilor de la Clubul Sportiv al Armatei a postat pe pagina de Facebook ”Steaua Liberă” un mesaj prin care afirmă că sunt de acord ca FCSB să joace în Ghencea, dar îi solicită comentatorului sportiv Emil Grădinescu să fie cel care girează pentru FCSB în contractul de închiriere a stadionului ”Steaua” către formaţia lui Gigi Becali.

Mai exact, suporterii ar fi de acord (cel puţin la nivel declarativ) ca Emil Grădinescu să suporte toate costurile aferente închirierii arenei, dacă FCSB-ul nu o va face, conform contractului ce ar urma să fie întocmit.

Vrem să facem un anunţ!

Suntem de acord ca FC Fcsb să joace pe stadionul Steaua, CU O SINGURĂ CONDIŢIE!

Vrem ca domnul Emil Grădinescu să îşi asume calitatea de girant pentru FC Fcsb. ÎN SCRIS! Vrem ca domnul Grădinescu să semneze şi el contractul de închiriere şi să îşi asume rolul de plătitor al chiriei în cazul în care FC Fcsb nu o va face.

Domnul Grădinescu are dreptate când spune că stadioanele din România trebuie să producă bani. Dacă domnia sa chiar crede că FC Fcsb este un partener de bună credinţă pentru Steaua, ar trebui să accepte provocarea noastră. Dacă e cum zice el, atunci FC Fcsb va plăti chiria şi toate cheltuielile la timp, în totalitate, deci el nu va trebui să scoată niciodată nici măcar un leuţ din propriul buzunar.

Dar, dacă FC Fcsb se dovedeşte a fi un club ţepar, cum credem noi, care nu plăteşte chiria la stadionul Steaua, atunci banii din chirie vor fi luaţi de Steaua din buzunarul domnului Grădinescu, care cu siguranţă va fi foarte fericit că stadionul nostru va produce bani pentru bugetul de stat.

Sunteţi de acord, domnule Grădinescu?

Cum ar spune şi americanii, put your money where your mouth is (n.r. în engleză, acţiunile să reflecte vorbele)!”, au notat suporterii Stelei.

Replica reputatului comentator nu a întârziat să apară. Este de acord să fie girant, dar pune şi acesta o condiţie esenţială.

Da, accept, dar cu o condiţie şi anume finalul contractului de închiriere să conţină propoziţia următoare, scrisă chiar cu majuscule: FCSB e Steaua!”, a declarat Emil Grădinescu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: emil gradinescusteaua - fcsb 

viewscnt
Articole similare