Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Da, i-am pus clauză 10 milioane de euro!” Gigi Becali, fascinat de noul fotbalist de la FCSB

„Da, i-am pus clauză 10 milioane de euro!” Gigi Becali, fascinat de noul fotbalist de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) anunţă că i-a pus o clauză de reziliere uriaşă unuia dintre fotbaliştii aduşi în această vară la FCSB.

„Da, i-am pus clauză 10 milioane de euro!” Gigi Becali, fascinat de noul fundaş de la FCSB

Este vorba despre Siyabonga Ngezana, fundaşul central sud-african adus în această vară la FCSB. Atât Gigi Becali, cât şi Mihai Stoica au rămas impresionaţi de modul în care se prezintă stopperul, iar patronul echipei nu a stat pe gânduri şi i-a pus o clauză de reziliere foarte mare.

„Da, i-am pus clauză 10 milioane de euro lui Ngezana. Mi-a zis MM “Nu pot să cred cât de bun e, nu ştiu cum de nu l-a văzut nimeni până acum“. Eu i-am pus clauza asta”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Sud-africanul nu a fost inclus în lot pentru primul meci al sezonului cu FC U Craiova, însă are toate şansele să fie unul dintre titulari pe parcursul campionatului, ţinând cont de declaraţiile oamenilor din staff-ul echipei.

Mutare inedită în primul 11 de la FCSB pentru derby-ul cu Dinamo! Cu cine ar putea începe în atac Elias Charalambous

FCSB pregăteşte o schimbare inedită în primul 11 pentru derby-ul din această seară cu Dinamo.

Concret, Elias Charalambous şi Mihai Pintilii ar putea începe derby-ul de pe „Arcul de Triumf” fără Andrea Compagno în primul 11. Deşi italianul a fost decisiv în sezonul precedent, oamenii din staff-ul gazdelor ar putea să-l lase pe banca de rezerve.

În locul golgheterul italian ar urma să joace Alex Băluţă, adus la echipa chiar în această vară, anunţă gsp.ro. Omul de atac a fost folosit pe acea poziţie şi în prima etapă, însă atunci Andrea Compagno nu avea drept de joc împotriva lui FC U Craiova. Iată cum ar putea arăta primul 11 al FCSB-ului împotriva lui Dinamo:

Târnovanu - Pantea, Dawa, Haruţ, Radunovic - Djokovic, Şut, Olaru - Miculescu, Băluţă, Fl. Coman

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalingezana 

viewscnt
Articole similare