Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul aşteptat toată vara la FCSB poate semna în 24 de ore! Dacă transferul se face, debutează cu CSKA 1948 Sofia: "Suntem foarte aproape"

Fotbalistul aşteptat toată vara la FCSB poate semna în 24 de ore! Dacă transferul se face, debutează cu CSKA 1948 Sofia: "Suntem foarte aproape"

FCSB

Comentarii

Se apropie deznodământul transferului pe care Gigi Becali a încercat să-l facă la FCSB toată vara. În acest stadiu al negocierilor, finanţatorul a propus contractul final, care va fi analizat de fundaşul care ar întregi echipa antrenată de cuplul Charalambous - Pintilii.

FCSB poate face cel mai aşteptat transfer al verii în 24 de ore: "Suntem aproape"

Din punct de vedere al numărului jucătorilor aduşi, FCSB n-a mai avut un mercato spectaculos. Gigi Becali şi conducerea au preferat trei fotbalişti, pe Alex Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyabonga Ngezana, iar al patrulea şi ce mai important transfer ar putea fi cel al lui Vlad Chiricheş, fostul căpitan al naţionalei României. 

Tricolorul se află de mai multe săptămâni alături de FCSB, cu care a făcut pregătirea, iar de câteva zile a trecut şi la antrenamente cu grupul. A fost încă un semn pe care FCSB i l-a dat în privinţa intenţiei de a-l transfera. 

După ce a asistat la FCSB - Dinamo 2-1, Vlad Chiricheş a primit din partea lui Gigi Becali forma finală a contractului. Finanţatorul a ales calea de mijloc, cu un an de contract şi cu posibilitatea, prin clauză, de prelungire pe încă un an, în timp ce fundaşul şi-a dorit din prima doi ani în contract. 

În 24 de ore, Vlad Chiricheş va oferi răspunsul final, iar dacă acesta va fi pozitiv pentru FCSB, atunci se ştie şi momentul debutului. 

Marţi, clubul trebuie să trimită spre UEFA lista cu jucătorii pe care se bazează, iar fundaşul de 33 de ani ar putea debuta în returul cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League

Mihai Stoica a afirmat că în acest moment părţile sunt mai aproape de a semna şi că s-au făcut paşi spre perfectarea mutării. 

FCSB aşteaptă răspunsul lui Vlad Chiricheş

"Cred că suntem aproape, mult mai aproape decât am fost, doar că el studiază ultima variantă. Dacă e de acord cu ultima variantă, atunci mâine poate semna şi să-l trecem pe listă la UEFA şi să aibă drept de joc în returul cu bulgarii (n.r. - cu CSKA 1948 Sofia). Se pregăteşte cu noi de două săptămâni şi face antrenamente cu noi. 

Nu l-am întrebat dacă are alte oferte. Sunt cumva mediator şi îmi doresc foarte mult ca el să semneze, dar la momentul ăsta misiunea mea s-a terminat. Gigi a venit cu ultima variantă. Există o clauză care se poate îndeplini foarte uşor, care poate activa automat al doilea an de contract. 

Nu are nicio problemă medicală. E un exemplu pentru ceilalţi jucători, câtă prevenţie face şi cât se antrenează după ce se termină antrenamentul", a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: transferuri fcsbgigi becalivlad chiriches fcsbtransferuri gigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare