Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul de ultimă oră dinspre FCSB. Mihai Stoica a dat vestea cea mare în direct: ”E ceva fabulos. Habar nu aveam că există aşa ceva” | EXCLUSIV

Anunţul de ultimă oră dinspre FCSB. Mihai Stoica a dat vestea cea mare în direct: ”E ceva fabulos. Habar nu aveam că există aşa ceva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a oferit o informaţie de ultimă oră. Anunţul făcut este unul de maxim interes pentru toţi fanii roş-albaştrilor deoarece în mijlocul ei se află Damjan Djokovic (33 de ani), printre cei mai populari jucători ai echipei.

FCSB se pregăteşte de o nouă campanie europeană, una pe care o va începe din turul doi preliminar al UEFA Conference League, iar adversari vor fi bulgarii de la CSKA 1948 Sofia.

Partida tur dintre CSKA 1948 Sofia şi FCSB se joacă miercuri, de la ora 20:30, la Sofia, iar returul este programat joi, 3 august, de la 21:30, pe Arcul de Triumf, fără spectatori.

Pentru prima manşă, vicecampiaona României nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai acestui început de sezon, Damjan Djokovic.

Mijlocaşul transferat în această vară de FCSB, este suspendat. Croatul a încasat un cartonaş roşu direct în ultimul său meci din competiţiile europene, contra lui Young Boys (1-2), în decembrie 2020, când evolua pentru CFR Cluj.

Anunţul de ultimă oră dinspre FCSB. Mihai Stoica a citit informaţia în direct: ”E ceva fabulos. Habar nu aveam că există aşa ceva” | EXCLUSIV

Totuşi, Mihai Stoica a dezvăluit, în direct la Orange Sport, o informaţie în premieriă. Oficialul FCSB-ului a anunţat că Damjan Djokovic va fi apt de joc pentru meciul retur de la Bucureşti.

Motivul este faptul că suspendarea acestuia va expira pe data de 31 iulie 2023, iar returul cu CSKA 1948 Sofia va avea loc pe 3 august 2023.

”Vreau să vă spun ceva extrem de important, habar nu aveam că există aşa ceva. Avea două etape de suspendare Djokovic, dar perioada de exprirare a suspenderăii e 31.07.2023. E ceva fabulos.

La retur ar avea drept de joc. Noi ştiam clar că e suspendat primul meci, dar nu ştiam câte meciuri va sta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Lotul FCSB afişat pe site-ul UEFA:

  • Portari: Ştefan Târnovanu, Andrei Vlad, Mihai Udrea
  • Fundaşi: Valentin Creţu, Ionuţ Panţîru, Joyskim Dawa, Denis Haruţ, Siyabonga Ngezana, Risto Radunovic
  • Mijlocaşi: Adrian Şut, Mihai Lixandru, Malcom Edjouma, Valentin Gheorghe, Ovidiu Popescu, Darius Olaru, Eduard Radaslavescu, Damjan Djokovic (suspendat), Andrei Cordea
  • Atacanţi: Florinel Coman, Andrea Compagno, David Miculescu, Alexandru Băluţă
  • Antrenor: Elias Charalambous

De menţionat faptul că Octavian Popescu şi Alexandru Pantea, doi dintre jucătorii de bază ai celor de la FCSB, nu apar momentan pe lista UEFA. Cel mai probabil, ei vor fi adăugaţi până la data limită impusă de forul european.

De asemenea, FCSB şi-a aflat, luni, şi posibila adversară din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Astfel, dacă va trece de CSKA 1948 Sofia, vicecampioana României o va înfrunta mai departe pe formaţia daneză FC Nordsjaelland.

Afla mai multe despre: fcsbdamjan djokovicconference leaguemihai stoica 

viewscnt
Articole similare