Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, încântat de noile transferuri de la FCSB: ”Am adus exact jucătorii de care aveam nevoie”

Elias Charalambous, încântat de noile transferuri de la FCSB: ”Am adus exact jucătorii de care aveam nevoie”

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a tras concluziile după victoria clară obţinută în faţa celor de la U Craiova 1948 şi a vorbit despre noile transferuri de la bucureşteni. Damjan Djokovic (33 de ani) şi Alex Băluţă (29 de ani) au debutat la FCSB.

FCSB a învins-o pe U Craiova 1948, în deplasare, scor 3-1, într-un meci din prima etapă a Superligii. 

David Miculescu (8), Florinel Coman (16), din penalty, şi Malcom Edjouma (60) au marcat pentru vicecampioni, în timp ce Sekou Sidibe a redus din diferenţă pentru gazde, din penalty (75).

Prima repriză a meciului a avut ritm şi a arătat o echipă a FCSB cu poftă de joc. Bucureştenii au deschis scorul în minutul 8, prin Miculescu, care a înscris din cornerul executat de Coman. 

În minutul 16, acelaşi Coman a fost faultat în careu de portarul Robert Popa. Coman a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 17. 

Popa a avut o intervenţie extraordinară la şutul de la distanţă al lui Djokovic şi prima repriză s-a încheiat cu FCSB în avantaj, 2-0.

În minutul 56, Târnovanu a avut şi el o intervenţie de excepţie la lovitura de cap exepdiată de Chiţu, iar în minutul 60, Cordea i-a pasat lui Edjouma în careu şi acesta a majorat avantajul oaspeţilor la 3-0.

În minutul 75, Sidibe a redus din diferenţă dintr-un penalty acordat pentru un fault comis de Djokovic, în careu, asupra lui Chiţu.

Elias Charalambous, încântat de jucătorii pe care i-a văzut pentru prima dată la lucru: ”Pare că sunt de mult timp în echipă”

La finalul meciului, Elias Charalambous a fost extrem de mulţumit de prestaţia elevilor săi, iar printre remarcaţii acestuia s-au numărat şi noile achiziţii, Damjan Djokovic şi Alex Băluţă.

Antrenorul roş-albaştrilor a explicat motivul pentru care cei doi au ajuns la FCSB şi de ce echipa nu a făcut mai multe transferuri, aşa cum se obişnuia vară de vară.

”Djokovic şi Băluţă sunt jucători care cunosc foarte bine campionatul. Pare că sunt de mult timp în echipă, n-ai zice că sunt noi. Am adus exact jucătorii de care aveam nevoie”, a declarat Charalambous, după meci.

Datorită acestei victorii concludente, şi ca joc, şi ca rezultat, FCSB este noul lider al clasamentului primei ligi.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousdamjan djokovicalex baluta 

viewscnt
Articole similare