Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cea mai mare ratare a începutului de sezon în Superligă. Jucătorul nu a fost în stare să marcheze dintr-un metru

VIDEO | Cea mai mare ratare a începutului de sezon în Superligă. Jucătorul nu a fost în stare să marcheze dintr-un metru

Superliga

Comentarii

Meciul dintre FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti a oferit cea mai mare ratare a începutului de campionat şi, fără îndoială, una dintre cele mai mari ale sezonului.

FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti se întâlnesc cu ocazia penultimului meci din etapa a doua a noului sezon din Superliga României.

Cele două combatante se află în căutarea primului succes stagional, după ce în runda inaugurală, Petrolul a remizat acasă, scor 1-1, contra celor de la U Cluj, în timp ce FC Botoşani a fost învinsă, în deplasare, de FC Voluntari, scor 1-2.

Astfel, la Botoşani, Petrolul a început mai bine şi a deschis scorul prin Gicu Grozav, în minutul 14 al întâlnirii, din pasa lui Budescu.

Până la pauză a venit şi egalarea. Mihai Roman II a finalizat superb centrarea lui Dican, în minutul 38.

VIDEO | Cea mai mare ratare a începutului de sezon în Superligă. Jucătorul nu a putut băga mingea în poartă dintr-un metru

După revenirea de la cabine, fiecare echipă a căutat marcarea celui de-al doilea gol, iar cel mai aproape au fost oaspeţii.

În minutul 63, Jair a semnat cea mai mare ratare a începutului de campionat, după ce nu a reuşit să bage mingea în poartă dintr-un metru.

Nici coechipierii săi, nic adversari, nici cei din tribune, nici comentatorii partidei nu şi-au putut explica cum jucătorul Petrolului nu a putut introduce mingea în plasă dintr-o poziţie din care este mai dificil să ratezi decât să marchezi.

Totodată, în etapa precedentă, Jair a fost autorul unui nou moment care face din campionatul României unul inedit.

Afla mai multe despre: botosani petrolulpetroluljairratare campionat 

viewscnt
Articole similare