Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile startului Superligii! O nou-promovată este surpriza: "Merita să câştige". Trei echipe de tradiţie au fost trecute la dezamăgiri

Concluziile startului Superligii! O nou-promovată este surpriza: "Merita să câştige". Trei echipe de tradiţie au fost trecute la dezamăgiri

Superliga

Comentarii

A început Superliga, iar concluziile primelor două etape au fost trase de oficialul FCSB, Mihai Stoica, cel care a găsit surpriza startului de sezon şi echipele care au dezamăgit.

Concluziile lui Mihai Stoica după primele etape din Superliga

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB nu consideră că actualul play-off ar putea avea o configuraţie diferită faţă de cea trecută, atunci când Farul, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid şi Sepsi s-au calificat printre primele şase echipe din campionat. 

După primele două etape din actuala stagiune, Mihai Stoica le-a trecut la dezamăgiri pe Poli Iaşi, UTA şi U Cluj şi nici FC Botoşani nu l-a impresionat, iar în dreptul surprizelor le-a trecut pe Oţelul şi Farul. 

"Sunt echipe care cu certitudine vor fi în play-off şi nu prea văd pe cineva în play-off care n-a fost anul trecut. 

Sunt echipe care s-au prezentat modest în primele etape şi nu mă aşteptam, Iaşi şi UTA. U Cluj a fost o deziluzie aseară (n.r. - cu Rapid, scor 0-3), o deziluzie mare. Fan sunt oricum, că sunt jucători şi antrenori cu care am lucrat, dar ieri s-au prezentat lamentabil. Cred că au transferat foarte mulţi jucători în vârstă cei de la U Cluj. 

O surpriză plăcută mi-a părut Oţelul, care merita să câştige (n.r. - în 1-1 cu UTA), după penalty-ul ratat şi ocazia lui Cîrjan. Nici Botoşani nu mi s-a părut extrarodinară, iar suprizele primelor două etape mi s-au părut victoriile Farului. A jucat cu echipa a doua, iar la Sibiu cu şansă a câştigat", a declarat expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: superligamihai stoica superliga 

viewscnt
Articole similare