Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nemulţumire la FCSB după tragerea cu Nordsjaelland: ”Nu înţeleg cum UEFA permite asta. Nu vom fi favoriţi, dar asta poate ne ajută” | EXCLUSIV

Nemulţumire la FCSB după tragerea cu Nordsjaelland: ”Nu înţeleg cum UEFA permite asta. Nu vom fi favoriţi, dar asta poate ne ajută” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În această săptămână, FCSB dă startul unei noi aventuri europene, dar va avea o misiune dificilă începând din turul trei preliminar din Conference League. Dacă va ajunge acolo, formaţia bucureşteană va da piept de Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei, iar Mihai Stoica are motive de îngrijorare.

FCSB va începe o nouă aventură europeană, în aceeaşi competiţie, UEFA Conference League, din turul doi preliminar, iar adversară va fi CSKA 1948 Sofia, din Bulgaria.

Dacă va trece de aceasta, atunci vicecampioana Românie va da piept în turul următor de FC Nordsjaelland, din Danemarca.

Nemulţumire la FCSB după tragerea cu Nordsjaelland: ”Nu înţeleg cum UEFA permite asta. Nu vom fi favoriţi, dar asta poate ne ajută” | EXCLUSIV

Despre primele două adversare pe care FCSB la va întâlni în drumul spre o nouă participare în grupele cupelor europene a vorbit şi Mihai Stoica.

Invitat în studioul Orange Sport, oficialul roş-albaştrilor a oferit ultimele detalii dinspre echipa bucureşteană cu privire la noua aventură europeană.

Acesta s-a arătat nemulţumit că meciul din Danemarca se va juca iar pe un teren sintetic. FCSB a avut aceeaşi problemă şi anul trecut, când a evoluat în Norvegia, cu Viking, în play-off-ul Conference League.

Totodată, Mihai Stoica a punctat şi problema legată de absenţa lui Damjan Djokovic, în prima manşă cu CSKA 1948 Sofia, el fiind suspendat.

”După schimbări, n-am fost bine în primele două meciuri. La tragerea la sorţi de azi aveam patru variante accesbibile şi una dificilă. S-a prins cea dificilă. 

Nordsjaelland şi-a permis să ia titularul lui Mainz. E clar ca e o echipă foarte bună. Ne-am fi dorit ca returul să fie acasă ca să jucăm pe Arena Naţională şi n-a fost.

Nu înţeleg cum UEFA permite echipelor din nord să joace pe sintetic, dar până atunci avem meci miercuri cu bulgarii. 

Din cauza concediilor, e foarte greu să găseşti un charter. Am găsit charter, dar plecarea e foarte devreme şi întoarcerea foarte târzie.

Noi plecăm în seara asta, după care vineri plecăm la Galaţi cu autocarul. Joi, dacă am fi jucat în Bulgaria, temperaturile erau cu 10 grade sub cele de miercuri. 

E o altă problemă că Nordsjaelland începe sezonul şi va avea meciuri la săptămână, iar noi jucăm din trei în trei zile. Ideea e că e clar că vom face multe schimbpări, care vor fi permise. O să jucăm în cupele europene cu e chipă.

Djokovic e suspendat în primul meci, că a luat roşu la meciul cu Young Boys, când juca la CFR. Djokovic nu joacă meciul de mâine, dar va fi la Galaţi.

Djokovic a luat atunci roşu că i-a spus arbitrului eşti zero şi cine ştie ce a scris arbitrul. E suspendat pentru meciul cu ŢSKA. Joacă la Galaţi. 

Suntem favoriţi cu bulgarii, iar dacă mergem mai departe nu vom fi favoriţi la meciul cu Nordsjaelland, dar asta poate ne ajută.  Parcă ar fi fost mai bine să jucăm la Trnava la doi paşi, dar nu mai contează”,  a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Meciurile din turul 3 preliminar al Conference League vor avea loc pe 10, respectiv 17 august.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicaconference league 

viewscnt
Articole similare