Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anul trecut era în vogă, acum în dizgraţie: ”A venit aici ca să-şi refacă cota”. Echipa sa, fără victorie în noul sezon: ”Asta spune multe despre cum a ajuns” | EXCLUSIV

Anul trecut era în vogă, acum în dizgraţie: ”A venit aici ca să-şi refacă cota”. Echipa sa, fără victorie în noul sezon: ”Asta spune multe despre cum a ajuns” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Meciul dintre FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti a fost penultimul al etapei a doua din noul sezon al campionatului din România. S-a încheiat la egalitate, iar Mihai Stoica şi Constantin Zotta au tras concluziile partidei şi au vorbit despre revenirea antrenorului Marius Croitoru la moldoveni.

FC Botoşani şi Petrolul Ploieşti au remizat, scor 1-1, în cadrul etapei cu numărul doi din Superliga României.

Ploieştenii au deschis scorul la Botoşani, după o fază la care Grozav, din pasa lui Budescu, a şutat plasat la colţul lung, din marginea careului, în minutul 14. 

Gazdele au egalat în minutul 38, când Mihai Roman II a deviat în plasă un balon centrat în careu de Dican.

Petrolul a avut un gol al lui Grozav anulat în minutul 90, după consultarea VAR, pentru ofsaid. 

Prahovenii au primit şi un penalty în minutul 90+9, când Dican l-a lovit pe Doua în careu, însă Grozav a ratat lovitura de la 11 metri, şutând pe lângă poartă în minutul 90+11.

La finalul meciului, în studioul Orange Sport au fost invitaţi experţii Mihai Stoica şi Constantin Zotta, care au comentat partida de la Botoşani.

”Să-ţi anuleze un supergol pentru un offside pe care nu l-a văzut nimeni de pe stadion e unul dintre beneficiile acestui sistem (n.r. VAR), chiar dacă e hulit.

Înainte jucătorul U21 era Dican, acum e Cărăuşu (n.r. Iulian). Asta spune multe despre cum a ajuns Botoşani”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Zotta: ”Tot Budescu e şef în vestiar”

Constantin Zotta a adăugat următoarele: ”Mă gândesc ce trăiri au avut conducătorii celor două echipe. Petrolul a avut de două ori 2-1, iar la Croitoru şi ceilalţi că au avut penalty în minutul 90 plus. 

A fost un penalty acordat corect. Budescu ar fi bătut dacă era încă în teren. Tot el e şef în vestiar”.

Antrenorul care anul trecut era în vogă, iar acum în dizgraţie: ”A venit aici ca să-şi refacă cota”

De asemenea, cei doi analişti Orange Sport au comentat revenirea lui Marius Croitoru la conducerea băncii tehnice a celor de la FC Botoşani.

”Se pare că nu e insiprat. El a venit aici ca să-şi refacă cota. Să-i iasă ar însemna să termine măcar pe locul 8, nu cred că poate fi vorba de play-off”, a precizat Zotta.

Mihai Stoica a împărtăşit opinia colegului de studio: ”Şi eu o văd la fel. Mi se pare o echipă cu probleme reale, alături de UTA, U Cluj, Dinamo, dar Dinamo a avut adversari grei”, a conchis oficialul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: botosanimarius croitorubotosani petrolul 

viewscnt
Articole similare