Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă seria anunţurilor ireale! "Marius Croitoru nu va fi antrenorul echipei", deşi a semnat. Ce i s-a pregătit în Superliga

Continuă seria anunţurilor ireale! "Marius Croitoru nu va fi antrenorul echipei", deşi a semnat. Ce i s-a pregătit în Superliga

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime susţine că "Marius Croitoru nu va fi antrenor principal la Botoşani" şi că i s-a pregătit altceva la revenirea în Moldova. Pe hârtie, atribuţii depline are Mihai Ciobanu.

O nouă diversiune în Superliga! "Marius Croitoru nu va fi antrenorul echipei"

Antrenorii care conduc de fapt echipele din Superliga vor apărea şi în sezonul următor. FC Botoşani a anunţat numele noului antrenor principal al echipei, în persoana lui Mihai Ciobanu, chiar dacă este doar un ”paravan” pentru antrenorul fără licenţă PRO, Marius Croitoru.

Deşi mutarea a mers în primul mandat al antrenorului sub comanda lui Valeriu Iftime, FRF a anunţat că va sancţiona dur astfel de episoare şi s-ar putea ajunge chiar la suspendarea licenţei antrenorilor-paravan. 

În ultima sa intervenţie, acţionarul Valeriu Iftime a susţinut că Marius Croitoru va fi doar secund şi va avea, de asemenea, o funcţie în departamentul de scouting. 

„Marius Croitoru nu va fi antrenor principal la Botoşani. Va fi secund şi un om important în departamentul nostru de scouting. A avut rezultate remarcabile aici. 

Chiar dacă nu i-a ieşit la Craiova şi la Piteşti, zone cu specific aparte, Croitoru are în spate o vechime de cinci ani la Botoşani. Au funcţionat lucrurile şi am toată încrederea că Marius va fi din nou la înăţime”, a declarat Iftime pentru Playsport.

Mihai Ciobanu a fost principal la FC Botoşani în trei partide de campionat: 2-3 şi 0-2 cu FCSB, 0-8 cu Farul.

Marius Croitoru s-a înţeles asupra revenirii la FC Botoşani din mai, după cum a anunţat Orange Sport

Pentru următorul sezon, inclusiv FC Voluntari a apelat la un antrenor-paravan, pe care l-a prezentat oficial.

Afla mai multe despre: marius croitoruvaleriu iftimeantrenor fc botosani 

viewscnt
Articole similare