Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă mascarada în Superligă. FC Botoşani şi-a anunţat noul ”antrenor principal”: ”Mult succes, Mister”

Continuă mascarada în Superligă. FC Botoşani şi-a anunţat noul ”antrenor principal”: ”Mult succes, Mister”

Fotbal

Comentarii

Continuă moda antrenorilor fără licenţă PRO în fotbalul românesc.

Vineri, FC Botoşani a anunţat numele noului antrenor principal al echipei, în persoana lui Mihai Ciobanu, chiar dacă este doar un ”paravan” pentru antrenorul fără licenţă PRO, Marius Croitoru.

  • Marius Croitoru a mai antrenat-o pe FC Botoşani în perioada iunie 2019 - iunie 2022.

Mihai Ciobanu, noul ”antrenor principal” de la FC Botoşani

Bine ai revenit, Mihai Ciobanu! FC Botoşani anunţă revenirea lui Mihai Ciobanu, care a ocupat până acum funcţia de director tehnic al Academiei FC Botoşani, în poziţia de antrenor principal al echipei mari, poziţie pe care a mai ocupat-o în trecut.

Acesta va pregăti, pentru început, cantonamentul echipei noastre, care va avea loc în perioada 23 iunie - 4 iulie, în Austria, urmând să revină pentru startul noului sezon. Mult succes, Mister, şi cât mai multe realizări pe banca echipei noastre!”, au anunţat moldovenii pe reţelele sociale.

  • Mihai Ciobanu a fost principal la FC Botoşani în trei partide de campionat: 2-3 şi 0-2 cu FCSB, 0-8 cu Farul.

FRF a pregătit regulamentul împotriva antrenorilor-paravan

Recent, aceeaşi strategie de a dribla regulamentele FRF a folosit şi FC Voluntari. L-a anunţat ”principal” pe Marin Dună, când, de facto, de pregătirea echipei se va ocupa Ilie Poenaru, un alt antrenor fără licenţă PRO.

Pentru a bloca definitiv această practică, FRF a pregătit noi reguli, din sezonul 2024/2025, iar cluburile care vor angaja ”antrenori-paravan” vor fi amendate. De asemenea, antrenorii care acceptă această postură, de principali doar în acte, vor avea licenţa PRO suspendată.

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitorumihai ciobanu 

viewscnt
Articole similare