Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următoarea lovitură la Rapid! Mutu vrea să-l transfere şi pe titularul lui Sepsi, cu un meci în echipa naţională. Informaţii de ultimă oră

Următoarea lovitură la Rapid! Mutu vrea să-l transfere şi pe titularul lui Sepsi, cu un meci în echipa naţională. Informaţii de ultimă oră

Rapid

Comentarii

Acţionarul minoritar de la Rapid, Victor Angelescu, anunţa că echipa pregăteşte alte două transferuri, după venirea lui Cătălin Cîrjan. Al şaptelea transfer la echipa giuleşteană ar putea fi de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Al şaptelea fotbalist transferat de Rapid poate veni de la Sepsi! Ultimele informaţii

Rapid Bucureşti face echipă de locurile 1-3, obiectivul declarat al oficialilor pentru noul sezon al Superligii. Adrian Mutu va avea o presiune enormă, dar în aceeaşă măsură are sprijinul conducerii pentru a forma un lot cu care să se bată contra celor de la Farul Constanţa, FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova. 

În acest mercato, la Rapid Bucureşti au venit Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Christopher Braun, Iulian Cristea, Borja Valle şi Cătălin Cîrjan, iar în această perioadă se negociază încă două transferuri, conform declaraţiei lui Victor Angelescu. 

Următorul fotbalist aflat pe listă e Mark Tamas (29 de ani), de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Informaţia a fost furnizată de publicaţia poloneză Wroclawskiefakty.pl, care a anunţat că fundaşul central maghiar este dorit de Slask Wroclaw, echipa din Polonia pe care a lăsat-o pentru transferul în România, Górnik Zabrze şi Rapid Bucureşti. 

Sursa citată susţine că Slask Wroclaw, care nu a înregistrat niciun transfer în această vară, este decisă să-l convingă pe Mark Tamas să revină, iar din sursele publicaţiei ar fi prima variantă a maghiarului echipei din Sfântu Gheorghe. 

Însă, de aproximativ o săptămână pe lista cluburilor care-l vor pe Mark Tamas este şi Rapid Bucureşti, care are nevoie de întăriri pe postul de fundaş central, pentru a-şi atinge obiectivele din Superliga şi Cupa României. 

Mark Tamas are o prezenţă în naţionala mare a Ungariei, pentru care a debutat în preliminariile anterioare ale Campionatului Mondial, într-un meci cu Andorra, scor 2-1. La acel moment, fundaşul lui Sepsi a stat pe teren un singur minut.

  • 21 de meciuri a jucat fundaşul central în acest sezon. 

Victor Angelescu îi face lot de primele locuri lui Adi Mutu la Rapid

Victor Angelescu a dezvăluit că după transferul lui Cătălin Cîrjan sunt aşteptate alte două mutări, fără a dezvălui numele, iar numărul jucătorilor transferaţi este impresionant. 

Însă, oficialul de la FCSB, Mihai Stoica, a analizat transferurile făcute de Rapid Bucureşti şi a tras câteva concluzii despre mutările rivalilor. 

 

Afla mai multe despre: mark tamastransferuri rapidtransfer rapid sepsimark tamas sepsiadrian mutu 

viewscnt
Articole similare