Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşteptat să revină la Dinamo, Sergiu Hanca le-a întors spatele ”câinilor” şi este aproape de transferul la o echipă cu pretenţii din Superligă

Aşteptat să revină la Dinamo, Sergiu Hanca le-a întors spatele ”câinilor” şi este aproape de transferul la o echipă cu pretenţii din Superligă

Superliga

Comentarii

Sergiu Hanca s-a despărţit de Universitatea Craiova în urmă cu o săptămână, dar rămâne în Superligă. Dorit cu insistenţă de Dinamo, Hanca este ca şi transfer la o mare rivală a ”câinilor”.

Conform Fanatik.ro, Sergiu Hanca s-a înţeles cu Petrolul Poloieşti, echipă ce se anunţă o candidată serioasă la poziţiile de play-off din sezonul următor. Aceeaşi sursă relatează că, şefii ”lupilor” i-au oferit 8000 de euro pe lună fostului dinamovist, iar cele două părţi au ajuns la un acord. Hanca a fost pe lista lui Dinamo, dar ”câinii” nu şi-au rezolvat încă problema cu interdicţia la transferuri. În sezonul trecut, Petrolul a terminat pe locul trei în play-out şi nu a avut emoţii în privinţa retrogradării.

Hanca i-a lăsat pe olteni fără cuvinte! :) I-au anunţat plecarea printr-un mesaj de şase cuvinte

Gruparea din bănie a anunţat plecarea lui Hanca prin intermediul paginii oficiale de Facebook. ”Îi urăm succes lui Sergiu Hanca!”, a notat Universitatea Craiova. 

Sergiu Hanca a cerut despăgubiri de 2.500.000 de euro, după ce a fost trimis de fostul antrenor, Mirel Rădoi, să se antreneze la echipa a doua. Fostul fotbalist al lui Dinamo a bifat 16 meciuri în toate competiţiile pentru alb-albaştrii şi a marcat un singur gol.

Afla mai multe despre: dinamopetrolul 

viewscnt
Articole similare