Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Anglescu a anunţat numele tricolorului care a semnat cu Rapid! "Urmează să apară şi anunţul oficial". Giuleştenii mai pregătesc două transferuri

Victor Anglescu a anunţat numele tricolorului care a semnat cu Rapid! "Urmează să apară şi anunţul oficial". Giuleştenii mai pregătesc două transferuri

Rapid

Comentarii

Acţionarul minoritar de la Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a anunţat transferul la care giuleştenii au lucrat în ultimele săptămâni. Fotbalistul va fi prezentat oficial în curând.

Rapid a reuşit încă un transfer. Victor Angelescu: "Va semna. Urmează să apară anunţul oficial"

Cătălin Cîrjan va juca la Rapid în noul sezon, a confirmat Victor Angelescu. Fotbalistul ofensiv va fi împrumutat de la Arsenal, care va împărţi cu clubul din Superliga salariul tricolorului. 

"Ne-am înţeles cu Cîrjan. Va semna în curând, e doar o formalitate. Urmează să apară şi anunţul oficial.

În acest moment, pot să vă spun că vor mai veni cel puţin 1-2 fotbalişti”, a declarat Victor Angelescu, conform Gazetei Sporturilor

Cătălin Cîrjan a fost transferat de Arsenal în 2019, de la Viitorul Domneşti, dar n-a apucat să debuteze la echipa din Premier League. 

Mihai Stoica l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan

"N-a fost împrumutat (n.r. - de Arsenal), pentru că l-a ţinut Arteta. L-a vrut Arteta foarte tare. Spun sigur, că am fost apropiat de copil. Arteta avea nevoie în antrenamente de fotbalişti extrem de inteligenţi, care înţelegeau exact ce urmăreşte el în antrenamente şi de asta a ţinut să-l aibă pe Cîrjan. 

El e număr 10, în spatele atacantului. E un jucător... Ok, nu l-am mai văzut în ultima vreme, dar arăta foarte bine", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

De altfel, FCSB o ademeneşte pe Rapid Bucureşti cu un preţ de transfer de un milion de euro pentru unul dintre titularii cuplului Pintilii - Charalambous. 

Afla mai multe despre: victor angelescurapid bucuresticatalin cirjan 

viewscnt
Articole similare