Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trădarea verii! FCSB a dat acceptul pentru transferul titularului spre rivala la titlul Superligii. "Gigi Becali are cuvânt"

Trădarea verii! FCSB a dat acceptul pentru transferul titularului spre rivala la titlul Superligii. "Gigi Becali are cuvânt"

FCSB

Comentarii

FCSB ia în calcul să se despartă de unul dintre titularii echipei. Pentru suma corectă, finanţatorul Gigi Becali e pregătit să-şi vândă fotbalistul, în condiţiile în care oricum pe postul respectiv a făcut un transfer în această vară.

Gigi Becali este pregătit să-şi vândă titularul de la FCSB în Superliga: "Are cuvânt"

Până să vină fundaşii doriţi, FCSB a reuşit două transferuri importante în mercato. Alex Băluţă a semnat şi a fost prezentat, iar Damjan Djokovic a încheiat negocierile faţă în faţă cu Gigi Becali şi a oficializat contractul. 

În acest fel, FCSB se pregăteşte pentru meciurile din România, dar şi din Conference League, după cum a recunoscut Mihai Stoica: "La modul ca să avem două echipe. Aveam doi interi titulari, Edjouma şi Olaru, apoi după accidentarea lui Edjouma am fost descoperiţi. 

Gigi nu credea în valoarea lui Oaidă şi Nikolov. A zis că mergem pe Olaru - Edjouma şi trebuie să aducem încă doi interi de valaore, Băluţă şi Djokovic", a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Însă de pe acest post poate pleca un fotbalist. Malcom Edjouma e dorit de Rapid Bucureşti, care i-a mai luat de la FCSB pe Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă. 

Gigi Becali e pregătit să-l vândă în Giuleşti pe fotbalistul care l-a impresionat ofensiv, dar a lăsat de dorit pe faza defensivă, iar acest lucru a fost confirmat de Mihai Stoica, cel cu care finanţatorul se sfătuieşte la FCSB. 

Malcom Edjouma o costă pe Rapid Bucureşti doar un milion de euro, de la cinci milioane de euro cât a cerut iniţial Gigi Becali. 

"Jucătorii impotanţi pleacă doar dacă se achită clauzele. Dă Rapid 1 milion pe Edjouma şi îl convinge pe Edjouma să plece la Rapid? Cred că Rapid nu dă un milion, eu cred că nu dă. 

Dacă Gigi a zis, Gigi are cuvânt. A zis că-l dă pe 1 milion la Rapid. Dacă-l convinge şi dă milionul, l-a luat pe Edjouma", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Malcom Edjouma a revenit la FCSB

Mijlocaşul francez a fost accidentat pe finalul sezonului trecut, s-a recuperat, dar Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea FCSB, la începutul săptămânii. Însă, mijlocaşul a revenit în lot la câteva zile distanţă. 

"Edjouma a venit bine. A avut o problemă dentară, dar a venit zâmbitor şi dornic să înceapă treaba. Noi am dori să jucăm în două competiţii şi vor juca doi interi joi şi doi duminica, dacă sunt toţi apţi", a mai spus oficialul FCSB, Mihai Stoica. 

  • 54 de meciuri, 13 goluri şi 4 pase decisive sunt cifrele lui Malcom Edjouma la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali fcsbtransferuri fcsbtransferuri rapid bucurestimalcom edjoumamalcom edjouma transfer rapid 

viewscnt
Articole similare