Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul pe axa FCSB - Rapid se face pentru 1 milion de euro! "Îl dau"

Transferul pe axa FCSB - Rapid se face pentru 1 milion de euro! "Îl dau"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că este pregătit să-l cedeze şi pe al treilea fotbalist la Rapid Bucureşti, însă de această dată mutarea îi va costa pe giuleşteni. Afaceristul a anunţat suma tranzacţiei.

FCSB e pregătită să trimită şi al treilea fotbalist la FCSB! Transferul costă 1 milion de euro

FCSB şi CFR Cluj au devenit cluburile preferate de Rapid Bucureşti în privinţa transferurilor. Sub comanda lui Adrian Mutu au ajuns Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, în timp ce Christopher Braun, Florin Ştefan sau Marko Dugandzic au ajuns din Gruia. 

Însă, conform informaţiilor care au circulat în ultimele săptămâni, Rapid Bucureşti s-a interesat şi de mijlocaşul Malcom Edjouma, care a absentat de la FCSB în play-off-ul recent încheiat. 

Malcom Edjouma a lipsit de la reunirea FCSB din cauza unei probleme medicale, iar Charalabous şi Pintilii au avut 21 de jucători la vizita medicală

Întrucât n-a fost mulţumit de faptul că Edjouma poate face şi faza defensivă la fel cum o face pe cea ofensivă, Gigi Becali a anunţat că e dispus să-l lase să se transfere inclusiv la Rapid.

Suma de transfer cerută este de 1 milion de euro, o scădere dramatică de la 5 milioane de euro, pretenţia anterioară. 

Gigi Becali chiar l-a invitat pe Dan Şucu să deschidă negocierile. 

"Edjouma unde să plece? Rapid dă 1 milion pe el? Îl dau dacă dă 1 milion. Întrebaţi-l pe Şucu. Dacă dă 1 milion, îl dau. Îi dau ca pe Oaidă şi Cristea? Nici nu mă interesează să vând", a declarat Gigi Becali. 

Însă, orizontul finanţatorului FCSB pare că s-a schimbat după ce a urmărit meciul Elveţia - România, 2-2 din preliminariile EURO 2024. 

Tricolorii au fost dominaţi, în condiţiile în care pe teren au fost inclusiv jucători de pe urma cărora Gigi Becali a visat sau visează la milioane de euro, precum: Darius Olaru, Florinel Coman, Dennis Man ori Olimpiu Moruţan. 

"Aseară (n.r. - în Elveţia - România 2-2) am zis că mai bine mă las de fotbal, că am zis că nu ştiu la ce nivel sunt. Când ajungi acolo cu ăia parcă eşti un şoricel, iar aici cerem 15-20-25 de milioane. După ce că e aşa trebuie să te războieşti şi în ţara ta cu Talpan, ba cu stadion, ba cu aia", a mai spus finanţatorul FCSB.  

Afla mai multe despre: malcom edjoumatransfer fcsb rapidtransferuri fcsbtransferuri rapid 

viewscnt
Articole similare