Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a crezut că nu a auzit bine. Sub ce nume a fost prezentat la conferinţa de presă: "Sper şi eu, dar....". Ce a recunoscut în faţa elveţienilor prezenţi în sală

Edi Iordănescu a crezut că nu a auzit bine. Sub ce nume a fost prezentat la conferinţa de presă: "Sper şi eu, dar....". Ce a recunoscut în faţa elveţienilor prezenţi în sală

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edi Iordănescu s-a amuzat de felul în care a fost prezentat la conferinţa de presă de după Elveţia - România 2-2. El a fost numit Anghel Iordănescu şi a savurat momentul.

Cu cine a fost confundat Edi Iordănescu la conferinţa de presă de după Elveţia - România 2-2

Naţionala României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0, după un meci în care tricolorii au avut de suferit. 

Edi Iordănescu a fost prezent apoi la conferinţa de presă, care a început cu un moment amuzant. 

"Vă mulţumim că sunteţi aici. Vă rog să adresaţi întrebările dumneavoastră pentru domnul Anghel Iordănescu", a fost introducerea pentru selecţionerul României. 

Edi Iordănescu a răspuns imediat, amuzat de situaţie: "Anghel e tatăl meu (n.r. - râde). Sper să produc aceleaşi performanţe, dar...

Trebuie să fiu sincer. Am avut un adversar fantastic, Elveţia e un adversar de top cu trecut fantastic şi viitor fantastic. Am fost presaţi, nu am putut produce fazele dorite. Elveţia putea marca mai multe goluri, dar noi am fost echipa cu inima mare. Am arătat caracter, după o perioadă lungă fără rezultate", a declarat Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu, despre Elveţia - România 2-2

"Am crezut şi cine crede până în final este răsplătit. (n.r. - Întrebat despre tactica defensivă a naţionalei) A cui e părerea? În primul rând trebuie să facem o analiză foarte complexă pentru care nu avem timp. Am încercat să creăm mai mult densitate, să acoperim mai bine suprafaţa. 

Doi fundaşi centrali am avut, care au fost foarte consumaţi în Kosovo, pentru că au fost foarte multe dueluri, şi am încercat să mai aducem un fundaş central ca să câştigăm mai multă energie. Au fost mai multe lucruri pentru care am decis această aşezare. 

Am vrut să ne apărăm mai sus, dar din păcate adversarul ne-a împins. Am vrut să dezvoltăm mai multe momente de tranziţie, dar nu ne-au reuşit, în prima repriză. Şi da, recunosc, am vrut să avem şi noi momentele noastre de atac poziţional.

Din păcate prima repriză nu ne-a ieşit aşa cum ne-am dorit. Planul a fost să stăm cât mai mult în joc. Până la urmă ce contează e că echipa a arătat o inimă mare, a arătat caracter şi a arătat că tot ce vă spunem noi este adevărat. Suntem pe drumul cel bun şi am început să construim valori. Iar valorle noastre încep cu spiritul, cu atitudinea şi cu mentalitatea", a spus selecţionerul României, Edi Iordănescu. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuanghel iordanescuelvetia romania 

viewscnt
Articole similare