Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A băgat frica în ei. ”Cum vi s-a părut Drăguşin?”. MM Stoica a dat startul la ironii: ”Eu nu mă bag!” / ”Să mă ierte Dumnezeu şi Florin Manea”. Hohote de râs în direct | EXCLUSIV

A băgat frica în ei. ”Cum vi s-a părut Drăguşin?”. MM Stoica a dat startul la ironii: ”Eu nu mă bag!” / ”Să mă ierte Dumnezeu şi Florin Manea”. Hohote de râs în direct | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

”Tricolorii” au obţinut imens la Lucerna, după ce în primele 89 de minute, naţionala României nu şi-a creat nicio ocazie de gol. Elveţienii şi-au bătut joc de ocazii şi au ratat în repetate rânduri şansa de a marca golul trei ce ar fi închis conturile. 

Tricolorii rămân astfel neînvinşi şi ocupă poziţia secundă în grupă, cu 8 puncte după 4 partide.

A băgat frica în ei. ”Cum vi s-a părut Drăguşin?”. MM Stoica a dat startul la ironii: ”Eu nu mă bag! Să mă ierte Dumnezeu şi Florin Manea”. Hohote de râs în direct | EXCLUSIV

După meci, Basarab Panduru şi MM Stoica au analizat prestaţia jucătorilor. Cei doi au fost dezamăgiţi de cum s-a prezentat Radu Drăguşin, fundaşul care evoluează în prima ligă din Italia. 

Cei doi au făcut haz de necaz pe seama evoluţiei lui Drăguşin şi au glumit: ”Să ne ierte Florin Manea”.

Florin Manea este impresarul fundaşului. Agentul este recunoscut pentru modul vulcanic cum îl apără în public pe Drăguşin :).

MM Stoica: ”Burcă l-aş lăuda, a arătat altceva faţă de alţii”

Silviu Tudor Sămuilă: ”Drăguşin... să mă ierte Dumnezeu şi Florin Manea (n.r. râde)”

MM Stoica: ”Eu nu ma bag in discutia asta (n.r. râde)”

Panduru: ”Azi mi s-a părut fundaş de Serie B, iar Nedelcearu cam de C”

MM Stoica: ”Manea a avut cel mai greu meci, acolo se făcea superioritate...”

Panduru: ”Drăguşin are marjă de progres, dar, aici, văd că omul ăsta poate să devin bun. Nedelcearu mi se părea că nu ştie ce trebuie să facă”

Cota de piaţă a lui Radu Drăguşin a crescut foarte mult în ultimele luni. Conform transfermarkt.de, Drăguşin este evaluat acum la 8 milioane de euro. Radu Drăguşin a ajuns astfel cel mai bine cotat fotbalist român, la egalitate cu Răzvan Marin (Empoli). 

Clasament: 1. Elveţia – 10 puncte, 2. România – 8 puncte, 3. Israel – 7 puncte, 4. Belarus – 3 puncte, 5. Kosovo – 3 puncte, 6. Andorra – un punct.

Moruţan s-a luat după Mihăilă: ”Pe viitor să aveţi mai multă încredere în mine” şi ”În România, mereu ne critică lumea”

Afla mai multe despre: radu drăguşinnaţionala românieimm stoicaflorin manea 

viewscnt
Articole similare