Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | A semnat. Petrolul Ploieşti a achiziţionat un portar de aproape doi metri

OFICIAL | A semnat. Petrolul Ploieşti a achiziţionat un portar de aproape doi metri

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti a rezolvat încă un transfer pentru sezonul viitor. ”Lupii galbeni” au adus un portar ceh, fost internaţional de tineret.

OFICIAL | A semnat. Petrolul Ploieşti şi-a luat un portar de aproape doi metri

Lukas Zima este jucătorul Petrolului Ploieşti! Portarul ceh s-a alătura lotului „galben-albaştrilor”, în cantonamentul de la Rogla, Slovenia.

În vârstă de 29 de ani, Zima s-a format la juniorii Slaviei Praga, dar a ajuns de tânăr în Italia, încă din 2014, la echipa ”Primavera” a clubului Genoa.

A fost promovat rapid la prima formaţie a genovezilor şi a făcut parte din lotul ”grifonilor” pe parcursul mai multor sezoane de Serie A

În Peninsulă a mai jucat pentru Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia şi Livorno, bifând 31 de prezenţe în Serie B, iar din vara lui 2021 a evoluat pentru formaţia olandeză de eşalon secund Venlo.

Zima a jucat pentru selecţionatele de juniori ale Cehiei la diverse categorii de vârstă, adunând, de asemenea, şi 15 apariţii pentru reprezentativa U21 a ţării sale.

Lukas Zima, care are o înălţime de 1,96 de metri, a oferit şi prima reacţie după ce a semnat cu echipa prahoveană. 

”Sunt fericit sa fiu aici, îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri şi să realizăm lucruri importante împreună”, au fost primele cuvinte ale lui Zima la Petrolul.

Afla mai multe despre: petrolul ploiestilukas zimatransfer petrolul 

viewscnt
Articole similare