Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a mirat pe Grădinescu după atacul lui Ogăraru: "El a fost la mine acasă. Nici acum nu-mi vine să cred". Comentatorul crede că ştie motivul apariţiei subiectului

Ce l-a mirat pe Grădinescu după atacul lui Ogăraru: "El a fost la mine acasă. Nici acum nu-mi vine să cred". Comentatorul crede că ştie motivul apariţiei subiectului

Echipa națională

Comentarii

Comentatorul Orange Sport şi Prima Sport, Emil Grădinescu, a vorbit la Sport Report despre atacul lui George Ogăraru, oficialul CSA Steaua Bucureşti, la adresa sa şi a colegului Costi Mocanu.

Ce suspectează Emil Grădinescu că se ascunde în spatele atacului lui George Ogăraru

George Ogăraru, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori de la CSA Steaua, a numit "bullying televizat" comentariul meciului Elveţia - România, 2-2, asigurat de Emil Grădinescu şi Costi Mocanu. 

La câteva zile distanţă de la subiectul pe seama jocului slab al naţionalei la Lucerna, Emil Grădinescu a oferit o nouă reacţie şi a recunoscut că nu se aştepta, mai ales că a avut o relaţie bună cu George Ogăraru. 

„Nici acum nu-mi vine să cred că a putut să scrie aşa ceva. Noi am fost amici. El a fost la mine acasă, am făcut grătare împreună, s-au jucat copiii. Noi aveam o relaţie de amiciţie. Discutam cu el despre filme, literatură, avea grijă de Neşu... Avea un caracter cu totul aparte. 

Ţin minte că i-am luat apărarea în faţa tutururor prietenilor mei care îmi spuneau <<Vezi că e cu două feţe, vezi că e aşa şi pe dincolo>>. 

El nu mai există pentru mine după porcăria pe care a scris-o. Mă întreb dacă nu a scris-o la comandă. Dacă îl mânca atât lipsa de respect faţă de naţională, m-aş fi aşteptat să scrie despre reuşitele formidabile ale lui Mihăilă, despre felul cum Moruţan a făcut faza golului doi sau cea de la golul unu. 

Despre astea merită tone de hârtie să scrii, nu despre ce au zis doi prăpădiţi de comentatori. Ăsta a devenit subiectul meciului. 

Noi am egalat la doi, deşi am fost călcaţi în picioare, era să dăm şi golul al treilea. şi tu scrii despre ce a zis ăla sau despre ce n-a spus ăla. Nici eu, nici Costi, nu am avut vreo intenţie să ne batem joc de jucători. Am spus ce am văzut. Ne-am spus părerea legat de jocul deplorabil al nostru”, a declarat Emil Grădinescu, pentru Orange Sport. 

Apoi, moderatorul Sport Report, Dan Udrea, şi-a spus punctul de vedere: "Eu ţi-am spus, nu că suntem aici colegi sau că eşti invitat. Nu mi s-a părut că aţi exagerat, că în contextul meciului puteaţi face asta. Jigniri nu au existat. 

Eu am interpretat reacţia lui Ogăraru ca pe un răspuns la faptul că mereu ai avut comentarii prin care ai înţepat Steaua, aşa văd eu contextul", moment în care Emil Grădinescu l-a aprobat referitor la CSA Steaua Bucureşti. 

Afla mai multe despre: emil gradinescugeorge ogararuechipa nationala a romanieielvetia romania 

viewscnt
Articole similare