Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo vrea să transfere un fotbalist francez. Concurenţă aprigă: alte două cluburi din Ligue 1

Dinamo vrea să transfere un fotbalist francez. Concurenţă aprigă: alte două cluburi din Ligue 1

Fotbal

Comentarii

Dinamo nu are dreptul de a opera transferuri, însă are planul pregătit pentru momentul în care interdicţia se va ridica.

Potrivit informaţiilor oferite de prosport.ro, Dinamo se află în discuţii avansate cu un fundaş central francez, Leandro Morante (26 de ani; 1,96 metri), care în ultimul sezon a evoluat pentru Bourg-en-Bresse, în liga a treia din Hexagon.

  • Morante deţină dublă cetăţenie, franceză şi spaniolă.

Dinamo îl vrea pe Leandro Morante

Leandro Morante a fost om de bază pentru Bourg-en-Bresse, însă formaţia a retrogradat în liga a patra, iar fotbalistul va pleca de la echipă.

26 de meciuri a bifat Morante pentru Bourg, unde a înscris un gol şi a oferit o pasă de gol. Cifrele nu sunt extraordinare, dar fotbalistul a impresionat şi a ajuns în atenţia mai multor formaţii din Ligue 1.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Morante, conform transfermarkt.de.

Sursa citată anunţă că Le Havre, formaţie nou promovată în Ligue 1, dar şi Montpellier, echipă aflată deja pe prima scenă a fotbalului francez, se află şi ele pe urmele lui Leandro Morante.

În cariera sa, Leandro Morante a mai evoluat pentru AS Beziers şi Chateauroux, iar din 2022 se afla la Bourg-en-Bresse.

”Câinii” îl vor şi pe Cristian Costin

De asemenea, printre priorităţile celor de la Dinamo se mai află şi fostul fotbalist al celor de la FC Voluntari, Cristian Costin, ”călăul” celor de la FCSB din urmă cu două sezoane.

Cristian Costin este dorit şi de alte formaţii din Superligă, însă dinamoviştii vor face tot posibilul pentru a-şi asigura serviciile sale. De asemenea, Costin mai are propuneri şi din străinătate.

Afla mai multe despre: leandro morantecristian costinbourgfranta 

viewscnt
Articole similare