Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir a numit "ţepele anului": un fotbalist de la FCSB şi unul de la Universitatea Craiova. "Doar familia l-a recomandat"

Dumitru Dragomir a numit "ţepele anului": un fotbalist de la FCSB şi unul de la Universitatea Craiova. "Doar familia l-a recomandat"

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a tras o concluzie dură la adresa unui fotbalist de la FCSB şi de la Universitatea Craiova.

FCSB şi Universitatea Craiova au plătit bani mulţi pentru ei, dar Dumitru Dragomir i-a numit "ţepele anului"

Echipa naţională U21 a României a fost învinsă miercuri seara, pe teren propriu, scor 0-3, de echipa naţională U21 a Spaniei, într-un meci contând pentru grupa B a Campionatului European. 

Alexandru Işfan a fost titular şi nu s-a remarcat, în timp ce David Miculescu n-a apucat să joace nici la naţionala U21. Atacantul de la FCSB n-a fost utilizat de Emil Săndoi. 

Situaţia celor doi fotbalişti pentru care s-a plătit suma de aproximativ 2 milioane de euro la începutul sezonului trecut a fost comentată şi de Dumitru Dragomir. 

Fostul şef din fotbalul românesc i-a numit "ţepe", după un sezon în care amândoi au fost sub aşteptări. 

”Nu ştiu cine în afară de familie l-a recomandat pe Işfan să fie titular. Ce l-a recomandat? El şi Miculescu sunt ţepele anului în Superliga. 

Nu au confirmat la Craiova şi FCSB. Miculescu chiar a fost lăsat în afara lotului”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit ProSport

  • Echipa de start a României: România: M. Popa - Pantea, Racoviţan, Dican, Borza - Işfan, Albu, Pitu - L. Munteanu, Bîrligea, Oct. Popescu
  • Rezerve: Târnovanu, Gorcea, Ţicu, Lixandru, Petrila, Miculescu, Markovic, Cîmpanu, Mazilu, Dumitrescu, Pop

Afla mai multe despre: dumitru dragomirdavid miculescualexandru isfanromania u21 

viewscnt
Articole similare