Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | AC Milan îl poate ajuta pe Florin Tănase să prindă super-transferul în Europa!

BREAKING | AC Milan îl poate ajuta pe Florin Tănase să prindă super-transferul în Europa!

Fotbal

Comentarii

Florin Tănase (28 de ani) pare să se fi săturat de Emiratele Arabe Unite. Agenţii săi lucrează intens pentru ca fotbalistul român să se întoarcă în Europa.

Jurnaliştii turci anunţă că agenţii lui Florin Tănase l-au propus pe fotbalistul român celor patru forţe ale Turciei: Galatasaray, Fenerbahce, Beşiktaş şi Trabzonspor.

Florin Tănase ar putea ajunge la Fenerbahce

Trei dintre cele patru super-echipe sunt cu adevărat interesate de a-l achiziţiona pe fotbalistul celor de la Al-Jazira.

Cel mai cunoscut şi recent este interesul celor de la Trabzonspor. De asemenea, Beşiktaş îl urmăreşte de ceva timp pe Tănase, astfel că nu este exclusă posibilitatea unui transfer, în vară.

Cea de-a treia formaţie interesată de Tănase este Fenerbahce Istanbul!

Turcii anunţă că Fener ar fi dispusă să deschidă un front de discuţie cu jucătorul român doar dacă marea speranţă a Turciei, Arda Guler, va fi vândută la PSG sau AC Milan, aşa cum se preconizează.

Dacă va ajunge pe ”Parc des Princes”, Florin Tănase ar putea fi adus pentru a-i suplini plecarea. Un număr 10, pentru un alt număr 10.

Arda Guler, tentat să o refuze pe PSG

Arda Guler (18 ani) nu a luat, încă, o decizie cu privire la viitorul său. Presa internaţională anunţă că mijlocaşul ofensiv are de ales între PSG şi AC Milan, cu un mic plus pentru formaţia italiană.

Turcul se teme că va ajunge la PSG şi nu va avea spaţiu de joc, mai ales după ce a fost adus Marco Asensio. În plus, se discută despre posibilitatea ca şi Bernardo Silva, de la Manchester City, să fie transferat. 

  • Arda Guler are o clauză de transfer de 18 milioane de euro, iar Fenerbahce nu este dispusă să lase deloc la preţ.

Afla mai multe despre: florin tanaseemiratele arabe uniteal jazirafenerbahcebesiktastrabzonspor 

viewscnt
Articole similare