Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, din rezervă la AC Milan la titular în poarta unei foste campioane a Italiei. Transfer uriaş pe final de carieră

Ciprian Tătăruşanu, din rezervă la AC Milan la titular în poarta unei foste campioane a Italiei. Transfer uriaş pe final de carieră

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (37 de ani) va pleca de la AC Milan, dar are toate şansele să rămâne în Serie A.

Ciprian Tătăruşanu, titular în poarta unei foste campioane a Italiei. Din rezervă la AC Milan, direct sub comanda unui legendar antrenor

Ciprian Tătăruşanu îşi va termina conturile cu AC Milan în această vară, astfel că va semna din postură de jucător liber de contract cu viitoarea sa echipă, indiferent de numele acesteia. 

Iar ultimul club care a intrat în cursa pentru semnătura portarului român este Cagliari, nou-promovată în Serie A.

Formaţia din Sardinia a reuşit să revină după numai un sezon în elita fotbalului italian, sub bagheta magică a incredibilului Claudio Ranieri, care a reuşit o nouă performanţă uluitoare alături de gruparea insulară.

Ranieri îl ştie bine pe Tătăruşanu întrucât cei doi au mai colaborat şi la Nantes, în Franţa, iar acum îl doreşte intens la Cagliari, susţine presa din Italia.

Mai mult, Ciprian Tătăruşau ar putea fi coleg la Cagliari cu încă un român. Răzvan Marin va reveni la sarzi, după ce a fost împrumutat la Empoli în sezonul încheiat recent.

Rămâne de văzut care va fi viitorul lui Tătăruşanu. Ceea ce este cert este că se va despărţi de AC Milan după trei ani şi 37 de meciuri în care a purtat tricoul rossoneri.

Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Olympique Lyon şi AC Milan sunt până acum echipele pe la care Tătăruşanu a trecut în carieră.

Cagliari a fost campioana Italiei în 1970, cu emblematicul Luigi Riva în echipă.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuac milanserie acagliariclaudio ranieri 

viewscnt
Articole similare