Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferurile făcute de Rapid l-au pus în dificultate pe Mihai Stoica: ”Nu ştiu ce jucători pot să aducă un mare plus”. Singurul remarcat: ”Poate el” | EXCLUSIV

Transferurile făcute de Rapid l-au pus în dificultate pe Mihai Stoica: ”Nu ştiu ce jucători pot să aducă un mare plus”. Singurul remarcat: ”Poate el” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid este una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor în această perioadă, iar Mihai Stoica (58 de ani) a analizat şansele la titlu ale giuleştenilor după ultimele mutări confirmate. Totodată, Cristi Săpunaru (39 de ani) a fost apreciat de oficialul FCSB-ului.

Rapid nu şi-a ascuns intenţiile de a câştiga titlul în sezonul următor, astfel că se explică desele mişcări de trupe ce au loc în această perioadă la formaţia giuleşteană.

Cea mai recentă achiziţie este cea a lui Cătălin Cîrjan, împrumutat de la Arsenal Londra, o mutare considerată de unii foarte riscantă, iar de alţii câştigătoare.

Iar întăririle lotului nu se opresc aici. Conducerea clubului de lângă podul Grant vrea să aducă şi o rezervă pentru Marko Dugandzic, iar ţinta principală este Denis Drăguş.

O altă achiziţie importantă a fost revenirea în fotbalul românesc a lui Borja Valle, fostul jucător spaniol al celor de la Dinamo.

Dar nu trebuie uitat faptul că Rapid s-a întărit şi în această vară cu unii jucători puşi pe liber de alte forţe din Superligă, în special FCSB, de unde giuleştenii i-au ademenit pe Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă.

Mihai Stoica, analiză despre şansele Rapidului la titlu în noul sezon: ”Depinde de foarte mulţi factori”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre şansele la titlu ale celor de la Rapid în sezonul viitor, unul în care şi FCSB îşi propune câştigarea campionatului.

De asemenea, oficialul FCSB a vorbit laudativ despre Cristi Săpunaru, jucătorul-emblemă al celor de la Rapid, club care anul acesta împlineşte 100 de ani de la înfiinţare.

”(n.r lot de titlu?) Depinde de foarte mulţi factori. Din ce au transferat, nu ştiu ce jucători pot să aducă un mare plus. Poate Valle.

(n.r. Cristea?) Pe ce poziţie? La Săpunaru nu trebuie trecut nimeni în paranteză (n.r. rezervă). Dacă e apt, joacă 100%. Şi Moldovan, şi Junior Morais. 

Nu-l ţin minte în margine pe Valle, dar nu mai ţin multe de ce era la Dinamo. Părea bun. Credeam că a fost adus pentru zona centrală, un număr 10.

Nu cred că Săpunaru vreodată joacă la Rapid, la 39 de ani, ca să câştige bani. Săpunaru e mai mult decât un fotbalist la Rapid. Mai mult decât un căpitan. Are o forţă foarte mare”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În sezonul trecut, Rapid a încheiat stagiunea pe locul 5, în timp ce FCSB a rămas tot vicecampioană.

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunarutransferuri rapidmihai stoica 

viewscnt
Articole similare