Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iosif Rotariu a nominalizat ”cel mai bun transfer din Superligă”. ”Are o viziune extraordinară”

Iosif Rotariu a nominalizat ”cel mai bun transfer din Superligă”. ”Are o viziune extraordinară”

Fotbal

Comentarii

Fostul mare internaţional român Iosif Rotariu (60 de ani) a analizat transferurile realizate de către cluburile din Superligă, până în acest moment.

Fostul jucător de la Steaua sau Galatasaray consideră că cel mai interesant transfer a fost realizat de Farul lui Gică Hagi.

”E tehnic şi are o viziune a jocului extraordinară”

În opinia lui Iosif Rotariu, transferul argentinianului Marco Borgnino la Farul Constanţa este unul surprinzător, dar va aduce cu siguranţă un plus formaţiei de la malul mării.

  • 100.000 de euro a plătit Farul în schimbul lui Marco Borgnino.

Cei de la Farul s-au întărit cu un jucător cu carte de vizită, îl ştiu pe Borgnino, am vorbit şi cu foarte mulţi oameni care deja l-au văzut şi arată foarte bine.

E tehnic şi are o viziune a jocului extraordinară. E cel mai bun transfer făcut de o echipă din Liga 1. În rest, n-am văzut ceva spectaculos la vreo echipă din Liga 1. Dacă vrei să iei jucători foarte buni, trebuie să plăteşti”, a declarat Iosif Rotariu, conform sport.ro.

Marco Borgnino a părăsit-o pe Atletico de Rafaela după şapte sezoane, cu trei perioade de pauză când a fost trimis sub formă de împrumut la Estudiantes, Nacional şi Union Santa Fe.

În acest moment, cota de piaţă a fotbalistului este 250.000 de euro, însă în 2017 era cotat la 1,3 milioane de euro.

Prima declaraţie a lui Marco Borgnino, din postura de jucător al Farului

Am ales Farul pentru că este o campioană, o echipă foarte mare. Ştiu tot ce s-a întâmplat anul trecut, am urmărit campionatul. Cu un antrenor de valoare foarte mare, care te ajută să alegi Farul.

Am văzut foarte multe meciuri pentru că ştiam că Farul este interesată de mine, au fost discuţii să vin din ianuarie, dar nu s-a putut atunci şi m-am interiorizat puţin.

Este un fotbal fizic, dar îmi place mult acest stil din Europa. Obiectivele mele sunt şi ale clubului, să ne păstrăm titlul. E foarte important să intrăm în grupele Ligii Campionilor. Ar fi ceva istoric pentru club. Sau în grupele altei competiţii europene. Ar fi ceva unic.

(n.r. -  despre faptul că va juca în Liga Campionilor) A fost unul dintre motivele pentru care am acceptat să vin aici. Va fi o experienţă unică şi o să încerc să ajut echipa să-şi atingă obiectivele

Principalele mele calităţi sunt tehnica şi posesia balonului, şi îmi place mult să execut loviturile libere. La toate echipele pe unde am jucat, am fost cel care executa fazele fixe”, a declarat Marco Borgnino pentru Farul TV.

Afla mai multe despre: iosif rotariumarco borgnino 

viewscnt
Articole similare