Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Semnează!". Farul, transfer de Liga Campionilor! Decarul lui Hagi e deja în România

BREAKING | "Semnează!". Farul, transfer de Liga Campionilor! Decarul lui Hagi e deja în România

Fotbal

Comentarii

Argentinianul Marco Borgnino este noul jucător al celor de la Farul Constanţa!

Marco Borgnino a semnat cu Farul

UPDATE 14:30 | Farul Constanţa a oficializat transferul lui Marco Borgnino, pe contul oficial al clubului de la malul mării.

Începând de astăzi, Marco Borgnino este noul jucător al formaţiei noastre. În vârstă de 25 de ani (1,76m), Borgnino este născut în Argentina, la Rafaela, şi evoluează pe postul de mijlocaş stânga sau ofensiv.

În carieră a mai evoluat în ţara natală pentru Rafaela, Estudiantes şi CA Union, dar şi în Portugalia, pentru Nacional. Mult succes în alb-albastru, Marco!”, au notat constănţenii.


Ştirea iniţială

Presa din Argentina dezvăluie următorul transfer al celor de la Farul Constanţa: un mijlocaş în vârstă de 25 de ani!

Fotbalistul este Marco Borgnino, un mijlocaş lateral care poate evolua şi ca al doilea vârf, ce a evoluat ultima dată în Argentina, la Atletico de Rafaela.

Marco Borgnino va semna cu Farul

Jurnaliştii argentinieni anunţă că Marco Borgnino se află deja în România, iar în următoarele ore va fi prezentat oficial la Farul Constanţa, noua campioană a României.

Mijlocaşul va fi la a doua experienţă în afara Argentinei, după ce în urmă cu trei ani a evoluat în prima ligă a Portugaliei, la Nacional, însă nu a reuşit să se impună.

  • 5 meciuri şi un gol a adunat Borgnino la Nacional.

Marco Borgnino a părăsit-o pe Atletico de Rafaela după şapte sezoane, cu trei perioade de pauză când a fost trimis sub formă de împrumut la Estudiantes, Nacional şi Union Santa Fe.

  • În acest moment, cota de piaţă a fotbalistului este 250.000 de euro, însă în 2017 era cotat la 1,3 milioane de euro.

Marco Borgnino este un fotbalist foarte tehnic, cu viziunea unui ”decar”, aşa cum îi place lui Gică Hagi, capabil să evolueze pe mai multe posturi în ofensivă.

Recent, ”Regele” a recunoscut că în următoarea perioadă vor sosi la Farul mai mulţi jucători străini, lucru care ar urma să devină o obişnuinţă la malul mării.

Cu toate acestea, prioritate vor avea jucătorii români.

Tocmai din acest motiv a fost adus în staff şi brazilianul Eric, pentru a-i ajuta pe sud-americani să se acomodeze cât mai rapid.

În acest moment, la Farul Constanţa sunt trei jucători brazilieni Rivaldinho, Mateus, Marins. Borgnino ar deveni al patrulea jucător sud-american din lot.

Afla mai multe despre: marco borgninoatletico de rafaelargentina 

viewscnt
Articole similare