Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Minciună". Ce apare scris pe o foaie picată din dosarul aruncat de Gigi Becali! S-a aplecat apoi să adune: "Dacă le strânge Vali, o să ziceţi 'servitorul'"

"Minciună". Ce apare scris pe o foaie picată din dosarul aruncat de Gigi Becali! S-a aplecat apoi să adune: "Dacă le strânge Vali, o să ziceţi 'servitorul'"

FCSB

Comentarii

FCSB şi CSA Steaua se contrează cu privire la detaliile din contractul de închiriere al arenei din Ghencea. În timp ce "militarii" susţin că nu au fost respectaţi termenii înţelegerii, Gigi Becali şi Valeriu Argăseală au transmis că au respectat tot, mai puţin asigurările pe care niciun broker de pe piaţă nu le-ar putea oferi.

Gigi Becali i-a aruncat dosarul lui Valeriu Argăseală. Ce au notat pe o foaie în privinţa CSA Steaua

FCSB - Dinamo nu se joacă pe Stadionul Steaua, după cum a anunţat oficial CSA. Derby-ul s-a mutat pe Arcul de Triumf, sâmbătă, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Supărat că revenirea în Ghencea a eşuat, Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă, unde a prezentat şi dosarul cu corespondenţa dintre FCSB şi CSA Steaua. 

"Să mă contacteze, facem contractul şi azi bag banii în contul lor. Imediat mă duc la bancă, bag banii în contul lor. Ce atâtea foi, mă? Facem război în Ucraina? Patru foi, închiriază stadionul, bagă Becali în cont, garanţie şi după ia banii Becali. Câte foi sunt aici în dosar? 70 de foi. De ce atâtea foi? Vrăjeli. Bag 10 milioane în cont.

(n.r. - Aruncă dosarul) E politică externă între state aici? Stai să le strâng. Dacă le strânge Vali, o să ziceţi <<servitorul>>. I le strâng eu. Ia, mă, Vali. Ce nevoie mai are de ele? Da, le dăm la Corpul de Control", a spus Gigi Becali. 

Pe una dintre foile desprinse din dosarul care curpinde corespondenţa cu CSA Steaua apare comunicatul "militarilor", în care cei de la FCSB au subliniat două pasaje. 

Gigi Becali şi Valeriu Argăseală consideră o minciună, aşa cum au scris pe foaie, o informaţie transmisă de CSA, cu privire la clauze: "... au transmis oficial că nu pot prezenta exact documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negocieri, exact poliţa de asigurare acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului" - MINCIUNĂ, se vede pe foaia din dosarul FCSB.

Apoi, din comunicatul oficial al CSA Steaua, unde se face referire la meciul Steaua - Rapid, din Liga 4, au subliniat faptul că s-a pus la "dispoziţie o poliţă de asigurare, la fel ca şi toate structurile sportive care au organizat evenimente pe Stadionul Steaua".  

Valeriu Argăseală a povestit negocierile cu CSA Steaua din perspectiva FCSB

"Am mers la negocieri şi am discutat câteva clauze. Am ajuns la poliţa de asigurare pentru teren, care era de un milion de euro, şi încă trei poliţe de asigurare, una de 250.000 de euro pentru daune morale, terorism, o poliţă de 250.000 de euro pentru degradare. Dacă aveam voluntari, trebuia să plătim asigurare pentru fiecare voluntar.

Ne-au spus că producătorul gazonului a transmis că o schimbare iremediabilă costă un milion de euro. Am făcut o expertiză şi ni s-a spus că tipul de gazon de pe Ghencea nu se schimbă niciodată, se fac doar reparaţii. Şi reparaţiile ajung până la 50.000 de euro. Apoi au schimbat asigurarea în bilet la ordin în valoare de 750.000 de euro.

Poliţele le-am dat mai departe, în lucru. Cei de la Steaua ne-au zis “noi avem brokeri şi se fac poliţele astea”. Am cerut numele brokerului respectiv şi ne-au zis că nu e treaba lor, e treaba noastră. Noi trebuia să aducem poliţele cu trei zile înainte de meci, adică azi.

Avem dovezi că aveam poliţele de asigurare, aveam biletul la ordin. Apoi au venit cu o altă variantă de contract, în care au lăsat biletul la ordin de 750.000 de euro, o poliţă de răspundere de 250.000 de euro pentru vandalism, terorism şi daune morale. Am căzut de acord cu aceste lucruri, urmând să aducem o altă ofertă din partea unui broker. Apoi brokerii ne-au spus că nu pot să ofere o astfel de asigurare, care să acopere acte de vandalism, terorism, pur şi simplu nu există poliţa asta pe piaţă!

Pentru arena Arcul de Triumf, am folosit o poliţă de asigurare identică şi ne-a fost acceptată. Este o poliţă des utilizată, cred că şi cei de la CSA Steaua folosesc această poliţă pentru închirierea stadionului. Doar că nouă ne-au cerut o poliţă care nu se poate executa", a spus preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală. 

Afla mai multe despre: gigi becalivaleriu argasealadosar fcsb csa steauafcsb pe stadion steauafcsb ghencea 

viewscnt
Articole similare