Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan a „luat foc” după acuzele făcute de Gigi Becali: „Scopul lui este furtul de identitate! Nu vede nimeni abuzurile acestui individ?”

Florin Talpan a „luat foc” după acuzele făcute de Gigi Becali: „Scopul lui este furtul de identitate! Nu vede nimeni abuzurile acestui individ?”

Fotbal intern

Comentarii

Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua, i-a oferit o replică dură lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB i-a adus acuze grave.

Florin Talpan a „luat foc” după acuzele făcute de Gigi Becali: „Scopul lui este furtul de identitate! Nu vede nimeni abuzurile acestui individ?”

Juristul CSA Steaua a răspuns hotărât la acuzele lansate de Gigi Becali şi a subliniat încă o dată faptul că patronul FCSB vrea să-şi revendice identitatea Stelei.

„În toiul negocierilor cu CSA Steaua pentru dreptul de a juca în Ghencea avocaţii lui Gigi Becali au declanşat o campanie de înregistrare a mărcii „FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) demonstrând o dată in plus reaua credinţă a acestui club si a reprezentanţilor acestuia dar mai ales reaua credintă a lui Gigi Becali. 

Statul Român NU pierde absolut niciun ban pentru că FCSB nu joacă pe Stadionul Steaua. Din contra, statul roman poate pierde toate drepturile obţinute până acum in instanţă . 

Atat timp cât ICCJ şi toate instanţele române care au  judecat dosarele dintre Clubul  Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti şi FCSB  au stabilit că societatea lui  Becali a folosit ilegal si fără niciun drept numele şi marca Steaua Bucureşti, ce cauti tu, Becali, să inregistrezi marca “FCSB Steaua” la EUIPO?

Ca să ne furi identitatea ? Ca să nu plăteşti prejudiciul calculat la 37 de milioane de euro adus statului român şi pentru care suntem in litigiu in dosarul nr.  34655/3/2016 aflat  pe rolul Tribunalului Bucureşti ? Ca să ne  judecăm iar zeci de ani in instanţă? Pentru ce? 

Atât timp cât aceste decizii ale instanţelor  sunt definitive, ce cauti să incerci să eludezi legea? Doar ca să furi identitatea Clubului Steaua, istoria şi palmaresul Steaua? Da, acest Club care aparţine statului român, este cel mai galonat club din România, cel mai inzestrat şi cel mai plin de istorie. Acest club aparţine statului român si aparţine românilor, şi trebuie ca istoria, marca Steaua şi palmaresul să rămână al statului român”, a scris Florin Talpan pe pagina sa de Facebook.

Florin Talpan, atac frontal la Gigi Becali: „Este de rea credinţă!”

„De ce a vrut Becali sa vină in Ghencea? Ca să se laude  că se întoarce  acasă, pentru că el este STEAUA? Să spună instanţelor că el e Steaua şi sa profite pe urma palmaresului nostru? 

De ce foloseşte prin orice mijloace numele de Steaua, de ce incearca să anuleze  toate mărcile clubului Steaua in instanţa, de ce vrea să ne fure palmaresul? 

Pentru că este de rea credinta! 

Becali a mai adus prejudicii Clubului Steaua de-a lungul timpului . In  anul 2011 chiar a fost evacuat pentru neplata   chiriei  si utilităţilor   pentru baza din Ghencea,  datoriile acumulate  depăşind  1,2 milioane de lei, aproximativ 400.000 de euro + penalizări.  Clubul Steaua a fost nevoit să  recupereze in instanta  prejudiciul produs de FCSB . 

FC FCSB SA a adus şi alte prejudicii statului român,  Bugetului Local, de peste 1 milion de lei după ce nu a plătit chiria pe Arena Natională pentru 15 partide. Statul român se judecă cu FCSB de trei ani de zile si desi dosarul a fost castigat la Tribunal, Becali incearca sa nu plateasca acesti bani, prin cai de atac!

FCSB poate închiria orice alt stadion : Arena Natională, stadionul Rapid, Arcul de Triumf – banii vor intra tot în conturile Statului sau în Bugetul Local al Capitalei.( sa sperăm)

Scopul lui Gigi Becali este FURTUL DE IDENTITATE!   FCSB a furat identitatea Clubului Steaua si incearca sa fure in in continuare identitatea, palmaresul, marca, numele de STEAUA. 

Pentru societatea FCSB nu există lege, nu există Justiţie, nu există nimic! Această societate încalcă zi de zi legile acestei tări si deciziile definitive ale Instantelor. Sunt zeci de dosare în instanţă intentate de Becali pentru distrugerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Nimeni nu vede abuzurile acestui individ? El se laudă în presă că dă telefoane şi rezolvă totul? România este sau nu un stat de drept?”, a continuat Florin Talpan.

Afla mai multe despre: florin talpancsa steauagigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare