Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Nyck de Vries, pilotul dat afară din Formula 1 în mijlocul sezonului: „Viaţa e o călătorie, nu o destinaţie!”

Prima reacţie a lui Nyck de Vries, pilotul dat afară din Formula 1 în mijlocul sezonului: „Viaţa e o călătorie, nu o destinaţie!”

Formula 1

Comentarii

Nyck de Vries (28 de ani), fostul pilot al celor de la AlphaTauri, a transmis primul mesaj după anunţul îndepărtării sale din Formula 1.

Prima reacţie a lui Nyck de Vries, pilotul dat afară din Formula 1 în mijlocul sezonului: „Viaţa e o călătorie, nu o destinaţie!”

După 10 curse dezamăgitoare din actualul sezon de Formula 1, pilotul olandez a fost dat afară de la AlphaTauri, în locul său fiind adus Daniel Ricciardo. Decizia i-a luat prin surprindere pe iubitorii motorsportului, mai ales că De Vries era la sezonul de debut în F1, motiv pentru care el însuşi spera să primească mai multe şanse.

Olandezul a fost însă surclasat constant de Yuki Tsunoda, colegul de echipă, astfel că Daniel Ricciardo se va afla pe grilă începând cu Marele Premiu al Ungariei, care va avea loc chiar în acest weekend.

Iată cum a reacţionat Nyck de Vries, la o săptămână distanţă de momentul îndepărtării sale din F1.

„O mică scrisoare din partea mea...După evenimentele care s-au întâmplat recent, am decis să iau o pauză de la social media, lucru pe care voi continua să îl fac. Vreau să le mulţumesc celor de la Red Bull şi AlphaTauri pentru că am putut să-mi trăiesc visul de a pilota în Formula 1. Bineînţeles că este dureros să îmi închei prematur această oportunitate la care am visat atât de mult.

Viaţa este o călătorie însă, nu o destinaţie, iar uneori trebuie să parcurgi drumul cel greu pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti. Sunt recunoscător pentru vieţile noastre privilegiate şi sunt mândru de familia mea şi de călătoria noastră. E doar o altă experienţă, mergem mai departe şi o să vedem ce ne rezervă următorul capitol”, a fost mesajul postat de Nyck de Vries pe conturile sale de socializare.

Daniel Ricciardo, încrezător după revenirea în Formula 1: „Am trecut prin multe în acest sport, nu mi-e teamă de nimic!”

De cealaltă parte, Daniel Ricciardo abia aşteaptă să revină în Formula 1 şi să piloteze alături de AlphaTauri.

„Sunt foarte entuziasmat să revin. Va fi o provocare să te urci în maşină şi să o stăpâneşti imediat. Am trecut însă prin multe în Formula 1 şi nu mi-e teamă de nimic. Sunt conştient că monopostul va avea destule limitări, dar important e să fie echilibrată, să am de unde începe.

Echipa vrea performanţă, dar nu cred că este o mare presiune până la pauza de vară. Totuşi, nu vreau să am parte de un start slab. Vreau să am rezultate încă de la început şi să demonstrez că nu mi-am ieşit din formă în această perioadă”, a declarat Daniel Ricciardo, potrivit Formula1.com.

Afla mai multe despre: nyck de vriesalphatauriformula 1 

viewscnt
Articole similare