Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Transferuri de umplutură!” Adrian Porumboiu a reacţionat dur, după ce Farul a fost eliminată de Sheriff

„Transferuri de umplutură!” Adrian Porumboiu a reacţionat dur, după ce Farul a fost eliminată de Sheriff

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a fost învinsă clar în returul cu Sheriff, scor 0-3, şi a fost eliminată din preliminariile Champions League.

„Transferuri de umplutură!” Adrian Porumboiu a reacţionat dur, după ce Farul a fost eliminată de Sheriff

Eliminarea prematură din preliminarii l-a înfuriat pe Adrian Porumboiu. Fostul ecuson FIFA a găsit totuşi una dintre principalele probleme ale Farului în acest debut de sezon: campania foarte modestă de transferuri.

„E o părere subiectivă, pentru că ţin tare mult la Hagi. Dar, de data aceasta, cred că n-a fost suficient de bine pregătit prin transferurile pe care le-a făcut. Au fost câteva transferuri de umplutură. S-a văzut că sunt de umplutură, la jocul cu Sheriff.

Chiar îmi pare rău. Hagi a fost şi un fotbalist de excepţie, îşi cheltuieşte banii personali, banii familiei, pentru ce? Sunt foarte puţini cei care îşi cheltuiesc banii familiei”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit playsport. 

Cornel Dinu ştie cauza eşecului lui Gică Hagi din cupele europene la fiecare participare. ”Nu are capacitatea”

”Lucrurile sunt foarte simple. Hagi face o treabă foarte bună la nivelul României cu academia sa, dar repet, convingerea mea este că staff-ul pe care îl are... din punct de vedere al instruirii, cred că antrenorii pe care îi are la centru sunt inferiori celor care există în străinătate şi din care provin majoritatea acestor jucători străini de la Tiraspol.

Iar al doilea lucru care pe mine mă pune pe gânduri este că pe bună dreptate, Hagi de mulţi ani face un joc plăcut de poseie, un joc plăcut de construcţie, de finalizare. la nivelul a ceea ce înseamnă apărătorii din România, dar din punct de vedere al calităţilor defensive pe care le au jucătorii din Europa, Hagi nu are capacitatea de a alege cei mai buni jucători.

Repet, şi Larie şi Popescu în zona centrală... La primul gol căpitanul lor de echipă s-a distrat cu Artean. Nu se poate, pentru că toate cele trei goluri sunt în zona centrală, unde el (n.r. Hagi) a jucat cu trei fundaşi centrali. Sigur, are şi fundaşii laterali cu tenta ofensivă, dar repet, lângă Hagi este şi Gică Popescu, care a fost un apărător deosebit.

Mă surprinde că din punct de vedere al alegerii jucătorilor defensivi, Academia Hagi şi Farul sunt în suferinţă. Lucrul ăsta se vede şi în campionatul nostru, dar mai rar pentru că nivelul nu este depărtat. Tiraspol la diferenţa aceasta învinge orice echipă din România”, a spus Cornel Dinu, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: farulsheriffadrian porumboiuchampions league 

viewscnt
Articole similare