Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, noi detalii despre aducerea lui Vlad Chiricheş: „Nu mai contează câteva sute de mii, te ajută la câştigarea titlului!”

Gigi Becali, noi detalii despre aducerea lui Vlad Chiricheş: „Nu mai contează câteva sute de mii, te ajută la câştigarea titlului!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, a oferit informaţii noi despre transferul lui Vlad Chiricheş (33 de ani).

Gigi Becalii, noi detalii despre aducerea lui Vlad Chiricheş: „Nu mai contează câteva sute de mii, te ajută la câştigarea titlului!”

În ultima perioadă, s-a tot discutat despre revenirea lui Vlad Chiricheş în România, chiar la FCSB, echipa care l-a lansat în fotbalul european. Deşi negocierile se poartă de zile bune, în continuare nu s-a ajuns la un acord.

Gigi Becali este însă optimist că lucrurile se vor rezolva, mai ales dacă FCSB va avea o prestaţie bună în preliminariile Conference League.

„Nu ştiu de Chiricheş. Să vedem. Stai puţin să văd echipa, cum ne prezentăm, cu cine cădem în Europa, ca să fie riscul mai mic. Dacă ne calificăm, l-am luat a doua zi. Nu mai contează câteva sute de mii, că luăm 7-8 milioane. Te ajută la câştigarea titlului, în preliminariile Champions League”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferinţe de presă.

Gigi Becali, conferinţă de presă explozivă după scandalul cu Stadionul Steaua: „CSA a cerut ceva ce era imposibil!”

Patronul celor de la FCSB a explicat cum au decurs negocierile cu CSA, precizând foarte clar că nu s-a dorit ca echipa sa să închirieze stadionul din Ghencea. 

„Adevărul trebuie spus, e o chestiune publică, lumea trebuie să ştie adevărul. Eu am spus că cei de la CSA sunt de bună credinţă. De unde? Au fost atât de vicleni că ne-au plimbat până în ultimul moment. E vorba despre poliţa de asigurare, 250.000 şi biletul la ordin de 750.000 pentru gazon.

Ne-am dus cu poliţa de asigurare pe care o avem şi la Arena Naţională, acceptată acum pentru Arcul de Triumf. Dar nu era valabilă pentru ei. Cereau ceva care e e imposibil, ca să nu semneze contractul. Dacă se întâmpla ceva pe stadion, CSA angaja o firmă de reparaţii şi repara din banii mei, le dădeam şi 10 milioane! Semnam eu un bilat avalizat. Iar banii care rămâneau mi-i dădeau înapoi.”

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbvlad chiriches 

viewscnt
Articole similare