Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Derby-ul FCSB - Dinamo, desfiinţat: „Echipe surogat! Nu se compară cu ce era în anii '80! Meciurile de acum le arbitrează şi ăia care nu văd bine”

Derby-ul FCSB - Dinamo, desfiinţat: „Echipe surogat! Nu se compară cu ce era în anii '80! Meciurile de acum le arbitrează şi ăia care nu văd bine”

Superliga

Comentarii

Marele derby dintre FCSB şi Dinamo se va juca sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Derby-ul FCSB - Dinamo, desfiinţat: „Echipe surogat! Nu se compară cu ce era în anii '80! Meciurile de acum le arbitrează şi ăia care nu văd bine”

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru al României, nu este deloc impresionat de cum arată actualul derby al fotbalului românesc. Fostul ecuson FIFA consideră că identitatea pierdută a celor de la FCSB, dar şi insolvenţa clubului Dinamo constituie o mare problemă pentru fotbalul nostru în prezent.

„Am văzut că aţi făcut topul arbitrilor care au condus Steaua - Dinamo şi puneţi la numărătoare şi meciurile de acum. Hahaha, bună gluma, păi astea sunt echipe şi derby-uri surogat ale celor originale din anii '80, pe care le-am arbitrat chiar şi atunci când alţii se ascundeau pe sub mese de frică să nu fie delegaţi.
 
Să pui în acelaşi loc FCSB - «Dinamo insolvenţă» cu meciurile Steaua - Dinamo cu 80.000 - 90.000 de spectatori de atunci e ca şi cum ai compara pere cu pietre.
 
Meciurile astea de acum le arbitrează şi ăia care nu văd bine, care nu pot să alerge şi cărora li se suflă în ureche ce decizii să ia”, a transmis pentru GSP.ro fostul arbitru.

FCSB a decis să nu vândă bilete online pentru derby-ul cu Dinamo. MM Stoica: ”Nu suntem foarte proşti să facem asta!” | EXCLUSIV

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că nu se vor vinde online bilete pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă, 22 iulie, de pe ”Arcul de Triumf”.

FCSB a luat această decizie din pricina faptului că prin vânzarea online nu se poate urmări exact destinaţia biletelor, dacă vor ajunge la fanii fcsb-ului sau la cei ai lui Dinamo.

Mihai Stoica a declarată că FCSB-ul va emite până în 7.000 de bilete, din cauza capacităţii reduse a Stadionului ”Arcul de Triumf”, însă clubul va face eforturi pentru a se asigura că toate biletele ajung unde trebuie, adică în posesia suporterilor de la FCSB.

”Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoadrian porumboiusuperliga 

viewscnt
Articole similare