Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Argăseală a dezvăluit cum s-a manifestat Florin Talpan la negocierile pentru Ghencea. ”Le-a spus să nu stea la masă cu trădătorii”

Valeriu Argăseală a dezvăluit cum s-a manifestat Florin Talpan la negocierile pentru Ghencea. ”Le-a spus să nu stea la masă cu trădătorii”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali şi Valeriu Argăseală au susţinut o conferintă de presă explozivă, după ce Stadionul Steaua nu putut fi închiriat de FCSB pentru meciul cu Dinamo.

Preşedintele FCSB-ului a explicat în amănunt cum au decurs negocierile pentru închirierea Stadionului Steaua şi a dezvăluit modul prin care Florin Talpan, juristul CSA, a dat buzna în Ghencea, în momentul în care oficialii celor două părţi discutau.

Valeriu Argăseală a dezvăluit cum s-a manifestat Florin Talpan la negocierile pentru Ghencea

În urmă cu câteva zile, maşina lui Valeriu Argăseală a fost atacată de un grup de susţinători ai Stelei, în momentul în care acesta a sosit la stadion.

"Domnul Talpan a venit la negocieri pentru oamenii de acolo, a început să ţipe la ei. Să se ridice de la masă, să nu stea la masă cu trădătorii, că le-am furat echipa, imaginea, identitatea şi că “Unde mai este dreptatea în ţara asta dacă stăm la masă cu trădătorii?”. Le-a spus să nu semneze contractul. Cu noi n-a comunicat!Au apărut informaţii false în spaţiul public. Nu ştiu cum e la Armată, dar nu am avut voie nici cu telefoane. Nu aveam voie să vorbim.

Trebuia să purtăm corespondenţă. Am mers la negocieri şi am discutat câteva clauze. Am ajuns la poliţa de asigurare pentru teren, care era de un milion de euro, şi încă trei poliţe de asigurare, una de 250.000 de euro pentru daune morale, terorism, o poliţă de 250.000 de euro pentru degradare. Dacă aveam voluntari, trebuia să plătim asigurare pentru fiecare voluntar.

Ne-au spus că producătorul gazonului a transmis că o schimbare iremediabilă costă un milion de euro. Am făcut o expertiză şi ni s-a spus că tipul de gazon de pe Ghencea nu se schimbă niciodată, se fac doar reparaţii. Şi reparaţiile ajung până la 50.000 de euro. Apoi au schimbat asigurarea în bilet la ordin în valoare de 750.000 de euro.

Poliţele le-am dat mai departe, în lucru. Cei de la Steaua ne-au zis “noi avem brokeri şi se fac poliţele astea”. Am cerut numele brokerului respectiv şi ne-au zis că nu e treaba lor, e treaba noastră. Noi trebuia să aducem poliţele cu trei zile înainte de meci, adică azi.

Avem dovezi că aveam poliţele de asigurare, aveam biletul la ordin. Apoi au venit cu o altă variantă de contract, în care au lăsat biletul la ordin de 750.000 de euro, o poliţă de răspundere de 250.000 de euro pentru vandalism, terorism şi daune morale. Am căzut de acord cu aceste lucruri, urmând să aducem o altă ofertă din partea unui broker. Apoi brokerii ne-au spus că nu pot să ofere o astfel de asigurare, care să acopere acte de vandalism, terorism, pur şi simplu nu există poliţa asta pe piaţă!

Pentru arena Arcul de Triumf, am folosit o poliţă de asigurare identică şi ne-a fost acceptată. Este o poliţă des utilizată, cred că şi cei de la CSA Steaua folosesc această poliţă pentru închirierea stadionului. Doar că nouă ne-au cerut o poliţă care nu se poate executa", 

Superiorii domnului Talpan s-au ridicat, au ieşit după el şi i-au spus să se liniştească. Au chemat securitatea şi s-au liniştit lucrurile”, a spus Valeriu Argăseală, la conferinţa de presă organizată la palatul din Aleea Alexandru.

Florin Talpan, atac frontal la Gigi Becali: „Este de rea credinţă!”

  • Juristul CSA Steaua a răspuns hotărât la acuzele lansate de Gigi Becali şi a subliniat încă o dată faptul că patronul FCSB vrea să-şi revendice identitatea Stelei.

„În toiul negocierilor cu CSA Steaua pentru dreptul de a juca în Ghencea avocaţii lui Gigi Becali au declanşat o campanie de înregistrare a mărcii „FCSB Steaua” la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) demonstrând o dată in plus reaua credinţă a acestui club si a reprezentanţilor acestuia dar mai ales reaua credintă a lui Gigi Becali. telefoane şi rezolvă totul? România este sau nu un stat de drept?”, a continuat Florin Talpan.

”De ce a vrut Becali sa vină in Ghencea? Ca să se laude  că se întoarce  acasă, pentru că el este STEAUA? Să spună instanţelor că el e Steaua şi sa profite pe urma palmaresului nostru? De ce foloseşte prin orice mijloace numele de Steaua, de ce incearca să anuleze  toate mărcile clubului Steaua in instanţa, de ce vrea să ne fure palmaresul? Pentru că este de rea credinta! 

Becali a mai adus prejudicii Clubului Steaua de-a lungul timpului . In  anul 2011 chiar a fost evacuat pentru neplata   chiriei  si utilităţilor   pentru baza din Ghencea,  datoriile acumulate  depăşind  1,2 milioane de lei, aproximativ 400.000 de euro + penalizări.  Clubul Steaua a fost nevoit să  recupereze in instanta  prejudiciul produs de FCSB . 

FC FCSB SA a adus şi alte prejudicii statului român,  Bugetului Local, de peste 1 milion de lei după ce nu a plătit chiria pe Arena Natională pentru 15 partide. Statul român se judecă cu FCSB de trei ani de zile si desi dosarul a fost castigat la Tribunal, Becali incearca sa nu plateasca acesti bani, prin cai de atac!

FCSB poate închiria orice alt stadion : Arena Natională, stadionul Rapid, Arcul de Triumf – banii vor intra tot în conturile Statului sau în Bugetul Local al Capitalei.( sa sperăm) Scopul lui Gigi Becali este FURTUL DE IDENTITATE!   FCSB a furat identitatea Clubului Steaua si incearca sa fure in in continuare identitatea, palmaresul, marca, numele de STEAUA. 

Pentru societatea FCSB nu există lege, nu există Justiţie, nu există nimic! Această societate încalcă zi de zi legile acestei tări si deciziile definitive ale Instantelor. Sunt zeci de dosare în instanţă intentate de Becali pentru distrugerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Nimeni nu vede abuzurile acestui individ? El se laudă în presă că dă telefoane şi rezolvă totul? România este sau nu un stat de drept?”, a continuat Florin Talpan.
 

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamosteauagigi becalitalpanargăsealăghencea 

viewscnt
Articole similare