Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Becali după ce Ciolacu a trimis Corpul de Control peste CSA Steaua. Patronul FCSB-ului jubilează: "Să-l văd pe Talpan pe unde scoate cămaşa"

Prima reacţie a lui Becali după ce Ciolacu a trimis Corpul de Control peste CSA Steaua. Patronul FCSB-ului jubilează: "Să-l văd pe Talpan pe unde scoate cămaşa"

FCSB

Comentarii

Corpul de Control al premierului Marcel Ciolacu a dispus, începând de joi, verificări cu privire la activitatea Clubului Sportiv al Armatei Steaua, perioada vizată fiind de la 1 ianuarie până în prezent.

Complexul Sportiv Steaua este cel pe care joacă meciurile echipa CSA Steaua, din Liga a II-a. Decizia premierului vine în urma negocierilor eşuate dintre reprezentanţii Clubului Armatei şi FCSB în vederea închirierii arenei din Ghencea de vicecampioana României.

Fiind un susţinător al acestei idei, Marcel Ciolacu vrea acum un raport complet despre negocierile ratate dintre CSA şi echipa lui Gigi Becali. Principala problemă pentru care cele două părţi n-au ajuns la un numitor comun a fost reprezentată de poliţa de asigurare care ar fi acoperit eventualele distrugeri din arena în timpul meciului de sâmbătă cu Dinamo.

"Îmi doresc din tot sufletul ca această informaţie să fie adevărată, deoarece aşa nu se mai poate. Aici a fost vorba de ambiţia acelui om (n.r. - se referă la juristul CSA Steaua, Florin Talpan) împotriva mea. Ştiţi foarte bine că omul ăla s-a jurat că noi nu vom călca în Ghencea.

Dar sunt curios şi eu să văd pe unde o să scoată Talpan cămaşa în faţa Corpului de Control. Păi, tu îţi pui ambiţii cu mine şi subminezi bugetul statului? Voi credeţi că eu am ajuns bătăia voastră de joc? V-am acceptat toate clauzele, dar staţi aşa că o să intraţi pe mâna Corpului de Control.

Foarte bine vă face Marcel Ciolacu. Nu am cerut să intru gratis, plăteam. Mă oferisem să accept şi milionul ăla. Câţi bani aţi produs cu stadionul ăsta de când l-aţi preluat? O să vedeţi câte se vor descoperi după acest Control, iar apoi o să văd şi eu cine răspunde" , a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

În cele din urmă, derby-ul dintre FCSB şi Dinamo se va juca pe ”Arcul de Triumf”. Partida va fi sâmbătă, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: ciolacubecalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare