Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Comunicatul Stelei după ce negocierile cu FCSB pentru Ghencea au căzut. ”Am avut toată deschiderea...”

OFICIAL | Comunicatul Stelei după ce negocierile cu FCSB pentru Ghencea au căzut. ”Am avut toată deschiderea...”

Steaua

Comentarii

Meciul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea. După negocieri care s-au întins pe mai multe zile, CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la un numitor comun, astfel că derby-ul dintre vicecampioana României şi Dinamo nu se va juca în Ghencea.

Acum, oficialii echipei patronate de Gigi Becali iau în calcul disputarea partidei pe stadionul "Arcul de Triumf".

OFICIAL | Comunicatul Stelei după ce negocierile cu FCSB pentru Ghencea au căzut. ”Am avut toată deschiderea...”

”Cu privire la negocierile purtate între Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” şi reprezentanţii SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea încheierii unui contract de punere la dispoziţie în vederea disputării partidei SC Fotbal Club FCSB SA-FC Dinamo 1948, facem următoarele precizări:

Poziţiile exprimate de membrii comisiei de negociere a CSA Steaua au fost, în toate împrejurările, de bună credinţă şi în interesul respectării cadrului legislativ. În niciun moment nu au fost formulate condiţii sau pretenţii nejustificate sau în afara legii.

Negocierile pentru semnarea contractului de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” au intrat în impas ca urmare a faptului că reprezentanţii clubului FCSB au transmis oficial că nu pot prezenta documentele stabilite de comun acord în procesul verbal de negociere, mai exact poliţa de asigurare acte de vandalism şi biletul la ordin avalizat pentru asigurarea protecţiei gazonului.

Ţinând cont de procedurile interne ale Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, cât şi de experienţele contractelor anterioare de punere la dispoziţie a stadionului, încheiate cu FRF şi UEFA, ne-am aflat în imposibilitatea de a accepta o garanţie de alt tip, neconformă cu cea prevăzută în reglementările interne.

Această soluţie este uzuală în practica administrării bazelor sportive din România. Spre exemplu, menţionăm că la închirierea stadionului „Naţional Arena” de către clubul nostru, în aprilie 2018, pentru partida din liga a 4-a dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, am pus la dispoziţie o poliţă de asigurare, la fel ca şi toate structurile sportive care au organizat evenimente pe stadionul „Steaua”.

În final, asigurăm toată opinia publică că am avut şi avem toată deschiderea şi disponibilitatea de a încheia contracte de punere la dispoziţie a stadionului „Steaua” cu toate entităţile sportive interesate, în condiţiile respectării cadrului legislativ aplicabil”, a notat Steaua Bucureşti pe Facebook.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a picat varianta Ghencea. Patronul FCSB-ului a răbufnit în urma negocierilor ratate

Contactat de orangesport.ro, Gigi Becali a confirmat că negocierile cu Steaua au eşuat, iar meciul de sâmbătă nu va avea loc în Ghencea. În plus, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va organiza o conferinţă de presă în cursul zilei de joi pentru a lămuri situaţia.

"Le-am dat toate garanţiile, am avut bilet la ordin, am mai dat încă 250 de mii de euro, dar ei au zis că nu mai vor" , a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: steauafcsbghencea 

viewscnt
Articole similare