Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după ce a picat varianta Ghencea. Patronul FCSB-ului a răbufnit în urma negocierilor ratate | EXCLUSIV

Gigi Becali, prima reacţie după ce a picat varianta Ghencea. Patronul FCSB-ului a răbufnit în urma negocierilor ratate | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - Dinamo nu se va juca în Ghencea. Contactat de orangesport.ro, Gigi Becali a confirmat că derby-ul de sâmbătă nu se va disputa pe stadionul Stelei.

După negocieri care s-au întins pe mai multe zile, CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la un numitor comun, astfel că derby-ul dintre vicecampioana României şi Dinamo nu se va juca în Ghencea. Acum, oficialii echipei patronate de Gigi Becali iau în calcul disputarea partidei pe stadionul "Arcul de Triumf".

Contactat de orangesport.ro, Gigi Becali a confirmat că negocierile cu Steaua au eşuat, iar meciul de sâmbătă nu va avea loc în Ghencea. În plus, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că va organiza o conferinţă de presă în cursul zilei de joi pentru a lămuri situaţia.

"Le-am dat toate garanţiile, am avut bilet la ordin, am mai dat încă 250 de mii de euro, dar ei au zis că nu mai vor" , a declarat Gigi Becali pentru orangesport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare