Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, umilit şi batjocorit în faţa tuturor. "Gigi, ştii care diferenţa dintre noi?". Replica genială care l-a amuţit pe patronul FCSB-ului

Becali, umilit şi batjocorit în faţa tuturor. "Gigi, ştii care diferenţa dintre noi?". Replica genială care l-a amuţit pe patronul FCSB-ului

Fotbal

Comentarii

Generalul Eugen Bădălan a vorbit pentru orangesport.ro despre practicile "necurate" prin care Gigi Becali ar fi preluat Steaua de la Clubul Sportiv al Armatei.

După dezvăluirile făcute pentru orangesport.ro, în care a vorbit deschis despre "manevrele" făcute de Gigi Becali pentru a pune mâna pe cel mai important brand din fotbalul românesc, generalul Eugen Bădălan a relatat un nou episod spectaculos din timpul confruntărilor sale cu latifundiarul din Pipera.

La una dintre şedinţele Consiliului de Administraţie al AFC Steaua, societate controlată de Viorel Păunescu în 2003, Gigi Becali l-a scos din minţi pe Eugen Bădălan cu acţiunile şi cu declaraţiile sale. Astfel, generalul a răbufnit la adresa patronului de la FCSB şi i-a transmis un mesaj clar acestuia.

"Gigi, ştii care e diferenţa dintre noi doi? Eu n-am bani, dar am minte, tu ai bani, dar nu ai minte" , i-a spus Bădălan lui Becali.

Generalul Bădălan a dezvăluit "manevra" prin care Steaua ar fi ajuns la Gigi Becali

Eugen Bădălan a vorbit despre situaţia iscată de scandalul dintre CSA şi FCSB, clubul lui Gigi Becali, pentru identitatea Stelei. Generalul a declarat că Gigi Becali a făcut o "manevră absolut ilegală" pentru a prelua Steaua de la Clubul Sportiv al Armatei.

Pus de Ministrul Apărării de la acea vreme să facă parte din Consiliul de Administraţie al AFC Steaua, societate controlată de Viorel Păunscu, în 2003, care a privatizat clubul departamental Steaua Bucureşti, Eugen Bădălan a declarat că şi-a dat demisia din comisia de conducere a echipei când a observat că Gigi Becali încearcă să-şi însuşească Steaua Bucureşti şi "nimeni nu-l opreşte".

"În momentul în care nu a mai putut fi echipă departamentală, Steaua a fost preluată de un board, cu finanţarea lui Viorel Păunescu, iar eu împreună cu ceilalţi doi ofiţeri am fost nominalizaţi de Ministrul Apărării să facem parte din acest Consiliu de Administraţie.

Între timp, lucrurile s-au amestecat. Becali a început să facă tot felul de manevre pentru a-şi însuşi echipa şi în acel moment când am sesizat că el face <<matrapazlâcuri>> pentru a-şi însuşi echipa şi nimeni nu i se opune, eu am demisionat din Consiliul de Administraţie, nefiind de acord cu această mişcare.

Becali a consumat nişte bani, spune el, care nu erau în contabilitatea clubului, după care, sub această chestie că a cheltuit bani, a obţinut de la Viorel Păunescu o hârtie prin care i se cedau jucătorii. Chestie absolut ilegală. După care s-a încercat înfiinţarea uneri firme non profit, a unei organizaţii non profit care prin diverse metode şi mijloace să obţină bani pentru finanţarea echipei.

Echipa avea nevoie de o finanţare şi toată lumea ajunsese la concluzia că finanţarea prin Gigi Becali şi prin Viorel Păunescu nu este profitabilă echipei. În momentul ăla, Gigi Becali, cu faimosul lui grup de veri, a făcut o mişcare, o adunare generală nestătutară în care a hotărât ca înfiinţează o firmă şi Steaua devine propietatea acelei firme.

Culmea ştiţi care este? El a fost ajutat de Federaţia Română de Fotbal. Nu ştiu dacă ştiţi, dar timp de un an de zile la Federaţia Română de Fotbal au figurat două echipe Steaua, Steaua cea legală şi Steaua lui Becali" , a dezvăluit Eugen Bădălan.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare