Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Vlad Chiricheş, "da" pentru FCSB! Semnează după ce s-a înţeles cu Gigi Becali

ULTIMA ORĂ | Vlad Chiricheş, "da" pentru FCSB! Semnează după ce s-a înţeles cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) va semna, în cele din urmă, cu FCSB şi va fi ultimul transfer al verii pentru echipa lui Gigi Becali. Fundaşul central a spus "da" ofertei "roş-albaştrilor" după mai multe runde de negocieri cu şefii clubului.

FCSB e gata de al patrulea transfer al verii, Vlad Chiricheş - liber de contract după despărţirea de italienii de la Cremonese. Căpitanul naţionalei României şi-a dat acordul, într-un final, să semneze cu formaţia "roş-albastră" şi să se alătură lotului condus de Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Vlad Chiricheş, "da" pentru FCSB!

Perioada de mercato din această vară va fi închisă de FCSB cu un transfer important, "o lovitură mare" aşa cum o descria Mihai Stoica la Orange Sport. Vlad Chiricheş s-a înţeles cu Gigi Becali, a spus "da" ofertei făcute de omul de afaceri din Pipera şi va semna, scrie Fanatik.

Chiricheş va fi al patrulea transfer al verii la FCSB, după Alexandru Băluţă, Damjan Djokovic şi Siyabonga Ngezana.

FCSB şi Vlad Chiricheş au avut mai multe runde de negocieri şi, în cele din urmă, fundaşul central a acceptat să semneze şi să revină în tricoul "roş-albaştrilor", deşi iniţial a dorit să aştepte să vadă dacă va primi oferte tentante din străinătate.

Vlad Chiricheş va semna un contract valabil pe un an cu FCSB şi va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, cât Florinel Coman. Totuşi, fundaşul central va putea ajunge la 500.000 de euro pe an câştiguri la FCSB, în funcţie de performanţele reuşite cu echipa.

Afla mai multe despre: fcsb transfer vlad chirichesfcsb vlad chirichesgigi becali transfer vlad chirichesfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare