Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Invocat de Becali, generalul Bădălan dezvăluie "manevra" prin care Steaua ar fi ajuns la afaceristul din Pipera! Acuzaţii grave: "Absolut ilegal!" | EXCLUSIV

Invocat de Becali, generalul Bădălan dezvăluie "manevra" prin care Steaua ar fi ajuns la afaceristul din Pipera! Acuzaţii grave: "Absolut ilegal!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invocat de Gigi Becali în pline negocieri pentru accesul FCSB pe Stadionul Steaua, generalul Eugen Bădălan a ieşit la atac şi face acuzaţii la adresa omului de afaceri din Pipera. În plus, acesta susţine că Gigi Becali ar fi preluat Steaua Bucureşti prin "manevre, matraopazlâcuri".

Într-o discuţie cu orangesport.ro, generalul Eugen Bădălan a vorbit despre situaţia iscată de scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB, clubului lui Gigi Becali, pentru identitatea Stelei. Acesta a declarat că Gigi Becali a făcut o "manevră absolut ilegală" pentru a prelua Steaua de la Clubul Sportiv al Armatei.

Invocat de Becali, generalul Bădălan dezvăluie "manevra" prin care Steaua ar fi ajuns la afaceristul din Pipera!

Eugen Bădălan a acceptat să vorbească despre situaţia Stelei şi conflictul cu Gigi Becali, iar generalul a făcut dezvăluiri tari. El a precziat că Gigi Becali a preluat Steaua Bucureşti de la Armată printr-o manevră care i-a adus jucătorii în posesie, cu ajutorul lui Viorel Păunescu.

Pus de Ministrul Apărării de la acea vreme să facă parte din Consiliul de Administraţie al AFC Steaua, societate controlată de Viorel Păunscu în 2003 şi care a privatizat clubul departamental Steaua Bucureşti, Eugen Bădălan declară că şi-a dat demisia din boardul de conducere al echipei când a observat că Gigi Becali încearcă să-şi înuşească Steaua Bucureşti şi "nimeni nu-l opreşte".

Mai mult, Eugen Bădălan a dezvăluit "manevra" prin care Gigi Becali ar fi ajuns să aibă în posesie jucătorii Stelei, cu ajutorul lui Viorel Păunescu.

"E o istorie. În momentul în care Steaua nu a mai putut fi echipa departamentală a preluat-o un board, cu finanţarea lui Viorel Păunescu şi eu împreună cu ceilalţi doi ofiţeri am fost nominalizaţi de Ministrul Apărării să facem parte din acest Consiliu de Administraţie.

Între timp lucrurile s-au amestecat. Becali a început să facă tot felul de manevre pentru a-şi însuşi echipa şi în acel moment când am sesizat că el face matrapazlâcuri pentru a-şi însuşi echipa şi nimeni nu i se opunea eu am demisionat din Consiliul de Administraţie nefiind de acord cu această mişcare.

În primul rând, a consumat nişte bani, spune el care nu erau în contabilitatea clubului, după care sub această chestie că a cheltuit bani a obţinut de la Viorel Păunescu o hârtie prin care i se cedau jucătorii. Chestie absolut ilegală. După care s-a încercat înfiinţarea uneri firme non profit, a unei organizaţii non profit care prin diverse metode şi mijloace să obţină bani pentru finanţarea echipei", a spus Eugen Bădălan pentru orangesport.ro.

Două echipe Steaua Bucureşti la Federaţia Română de Fotbal

Mai mult, Eugen Bădălan acuză FRF de complicitate în cazul preluării Stelei Bucureşti de către Gigi Becali şi spune că, timp de un an de zile, au existat două echipe Steaua înregistrate la FRF, Steaua Clubului Sportiv şi Steaua omului de afaceri din Pipera.

"Echipa avea nevoie de o finanţare şi toată lumea ajunsese la concluzia că finanţarea prin Gigi Becali şi prin Viorel Păunescu nu este profitabilă echipei. În momentul ăla, Gigi Becali, cu faimosul lui grup de veri, a făcut o mişcare, o adunare generală nestătutară în care a hotărât ca înfiinţează o firmă şi Steaua devine propietatea acelei firme. Culmea ştiţi care este? El a fost ajutat de Federaţia Română de Fotbal. Nu ştiu dacă ştiţi, dar timp de un an de zile la Federaţia Română de Fotbal au figurat două echipe Steaua, Steaua cea legală şi Steaua lui Becali", a mai spus Eugen Bădălan.

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: eugen badalan steaua bucurestieugen badalan gigi becali steaua bucurestigigi becali steaua bucurestigigi becali eugen badalan fcsb steaua 

viewscnt
Articole similare