Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali atacă pe toate fronturile: ”O să avem marcă Steaua înregistrată în Uniunea Europeană, dup-aia Talpan face clăbuci. În România sunt tot felul de tâmpenii”

Gigi Becali atacă pe toate fronturile: ”O să avem marcă Steaua înregistrată în Uniunea Europeană, dup-aia Talpan face clăbuci. În România sunt tot felul de tâmpenii”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a anunţat că a depus actele pentru a înregistra o nouă marcă, care să conţină numele Steaua, dar de această dată la un alt nivel, direct la Uniunea Europeană.

Gigi Becali a revenit cu o nouă serie de dezvăluiri, anunţuri şi precizări. După ce a detaliat situaţia lui Vlad Chiricheş şi a făcut mărturisiri cu privire la subiectul ”FCSB în Ghencea”, omul de afaceri a vorbit şi despre cea mai nouă iniţiativă a sa.

Gigi Becali nu se joacă. Atacă pe toate fronturile: ”O să avem marcă Steaua înregistrată în Uniunea Europeană, dup-aia Talpan face clăbuci”

Astfel, clubul lui Gigi Becali a înregistrat o cerere de înregistrare a mărcii ”FCSB Steaua” pe site-ul Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), cu sediu la Alicante (Spania).

Procedura de înregistrare a fost îndeplinită de avocatul Adrian Căvescu, la solicitarea finanţatorului în vârstă de 65 de ani.

În această situaţie, dacă instanţa continentală îi dă câştig de cauză, aşa cum nu a fost cazul în România, atunci clubul lui Gigi Becali va juca în competiţiile europene sub marca de Steaua, iar pe plan intern, în continuare sub denumirea de ”FCSB”.

”(n.r. despre înregistrarea mărcii Steaua la Uniunea Europeană) Sunt lucruri normale, avocăţeşti, pe care încercăm să le facem, dacă în ţara noastră sunt tot felul de tâmpenii de astea, încercăm în străinătate, că noi suntem în Europa. 

Vedeţi cum zice, domnule fugarul a fugit după puşcărie, păi n-a fugit mă, s-a dus să facă puşcăria în Europa, decât să facă într-o ţară criminală care îi omoară pe deţinuţi, s-a dus omul să facă puşcăria în Italia.

O să avem marcă Steaua înregistrată în Uniunea Europeană, dup-aia Talpan face clăbuci. Păi da nu, păi da, după aia ce o să spuneţi, că judecătorul a spus că e Steaua. Ce o să mai zică?

(n.r. de ce demersul în Spania şi nu în altă ţară?) Spania cunoaşte cel mai bine situaţia în materie de sport, fotbalistic. Acolo sunt lucrurile cele mai clare, acolo s-au mai întâmplat lucruri de genul ăsta, ei sunt cei mai pricepuţi în această chestiune de materie juridică.

(n.r. dacă se înregistrează, această hotărâre nu bate şi hotărârea din România?) Aia nu-i hotărâre judecătorească, nu bate, aia rămâne în picioare.

Doar că eu pot să spun că pot să o folosesc şi să cer reviziuirea, la hotărârea aia la care spunea de avocate că sunt c***. Cum vedea o avocată că inele şi blănuri spunea. Noi venim cu trei procese câştigate în România şi cu unul la nivel European.

(n.r. veţi fi FCSB în Superliga şi Steaua contra lui Real Madrid?) Cu siguranţă, păi FCSB tot Steaua este. Da, am putea folosi Steaua, aşa va fi”, a declarat Becali, conform Fanatik.

”Vom putea folosi marca în toată Europa. Scopul înregistrării acestei mărci este unul comercial, pentru realizare de profit”, afirma avocatul Adrian Căvescu, conform Gsp, duminică, 16 iulie.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsb csa 

viewscnt
Articole similare