Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali este sigur: ”Ei o să mă roage să joc în Ghencea”. CSA Steaua, ţinta ironiilor: ”Nu vă puteţi compara cu mine. Sunteţi mici. Nu te poţi lua de titan”

Gigi Becali este sigur: ”Ei o să mă roage să joc în Ghencea”. CSA Steaua, ţinta ironiilor: ”Nu vă puteţi compara cu mine. Sunteţi mici. Nu te poţi lua de titan”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a avut o nouă doză de atacuri la adresa rivalilor de la CSA Steaua. Ca aproape de fiecare dată în ultima perioadă, ”mărul discordiei” a fost reprezentat de Stadionul Steaua-Ghencea, pe care FCSB vrea să joace derby-ul cu Dinamo.

FCSB a făcut o solicitare oficială pentru închirierea noii arene din Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Superligii.

Vicecampioana României a cerut şi în trecut să evolueze pe stadionul Stelei, dar nu a avut câştig de cauză. De această dată, Gigi Becali s-a bazat pe presiunile venite dinspre premierul Marcel Ciolacu, iar revenirea FCSB-ului în Ghencea părea să intre în linie dreaptă.

Totuşi, lucrurile s-au blocat la clauzele din contractul de închiriere, pe care cei de la FCSB le-au catalogat drept ”absurde”, clauza de un milion de euro pentru întreţinerea gazonului devenind deja celebră.

Gigi Becali: ”O să mă roage să joc în Ghencea. Nu vă puteţi compara cu mine. Pe mine nu mă atingeţi. Sunteţi mici. Nu te poţi lua de titan”

În ciuda acestor inconveniente, Gigi Becali este convins că derby-ul FCSB - Dinamo se va juca pe noua arenă din Ghencea, chiar dacă i s-a propus să facă el un propriu stadion pentru echipa pe care o deţine.

Totodată, finanţatorul clubului din Berceni a avut o nouă serie de atacuri la adresa rivalilor de la CSA Steaua, pe care i-a ”atenţionat” că nu au cum să se ia de ”titanul” Becali.

”O să-l sun azi, mâine pe Ciolacu. Prim-ministrul are obligaţia ca Steaua să joace în Ghencea. Acum se ţine de cuvânt, dă ordin la ministru, ministrul dă ordin mai departe, pe când ăia bagă nişte chichiţe acolo.

Pui acolo clauzele pe care le-ai pus Federaţiei. Cum ai închiriat Federaţiei, la fel şi mie, că nu eşti privat, să pui ce vrei şi cum vrei. Acum îmi dau seama ce înseamnă autoritatea în România.

Când dau un ordin, trebuie să se execute întocmai şi în toate. Dacă dau ordinul şi ăla face la mişto şi bagă beţe în roate, nu mai sunt conducător. Dacă subalternii fac mizerie, nu e în regulă treaba.

(n.r. dacă nu joacă cu Dinamo în Ghencea) Nu o las baltă (n.r. povestea), dar nu neapărat ca să joc, ci să se facă dreptate. Ei o să mă roage să joc acolo. Ei nu au nicio finalitate. Echipa aia nu are nicio finalitate.

Fii atent, Ministrul de Armată, băi, Becali, ia stadionul ăsta, desfiinţaţi echipa asta, care pierde bani degeaba, la mişto, adu bani din calificări, din vânzare de jucători. Numai lăsăm echipa asta Steaua, care este Steaua adevărată, şi pe care o iubesc milioane şi milioane de oameni.

Ei batjocoresc de fapt milioane de oameni, care sunt FCSB-işti cu toţi. Şi să vină oamenii la stadion, să ne bucurăm de stadionul ăsta. Nu că jucăm la Buzău, la Târgovişte, ce-i asta, bă? Răutate, duşmănie.

Pentru ce? Nu am treabă cu ei. Eu nu înţeleg ce au ei cu mine. Nu vă puteţi compara cu mine. Sunteţi prea mici. Nu că sunt mare eu, dar aşa a vrut Dumnezeu. M-a făcut pe mine mare. Bă, nu vedeţi că nu vă puneţi cu Dumnezeu? Vedeţi-vă de treaba voastră.

Vă luaţi cu ăla mare? Luaţi-vă de ăla de ţeapa voastră, că pe mine nu mă atingeţi. E ca o picătură într-un ocean, Becali cu altul în România. Nu te poţi lua de titan. Ca să poţi fi titănel, trebuie să fii prieten cu titanul. Dacă nu-ţi dau eu, dacă nu vorbeşti cu titanul, nu se mai uită lumea dup-aia.

(n.r. dacă FCSB - Dinamo se va juca în Ghencea) Cred că da, pentru că ei dacă vor să revoce ordinul ministrului e clară treabă”, a declarat Becali, conform Fanatik.

Ultimul meci jucat de FCSB în Ghencea a fost pe 22 martie 2015. A fost o victorie cu 4-1 a echipei lui Gigi Becali, pregătită atunci de Costel Gâlcă, contra celor de la Viitorul.

Derby-ul FCSB - Dinamo, în pericol să nu se dispute în Ghencea

Conform legii 4/2008, clubul organizator are obligaţia ”să declare jocurile sportive naţionale şi internaţionale, cu cel puţin 5 zile înainte de data desfăşurării acestora, la unitatea de jandarmi competentă teritorial, care, după stabilirea gradului de risc, înştiinţează administraţia publică locală despre data desfăşurării competiţiei sau jocului sportiv". 

Prin urmare, dacă FCSB - Dinamo este programat sâmbătă, 22 iulie, contractul dintre FCSB şi CSA Steaua ar trebui semnat până astăzi, altfel s-ar încălca în cauză.

În cazul în care acest contract nu va fi semnat, atunci o variantă de rezervă ca loc de disputate al ”Eternului Derby” ar putea fi stadionul Arcul de Triumf.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicsa steauaghencea 

viewscnt
Articole similare