Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a văzut un detaliu greşit pe noul echipament al FCSB! "Nu sunt rotiţe zimţate deasupra stemei? Are 20?" | VIDEO

Panduru a văzut un detaliu greşit pe noul echipament al FCSB! "Nu sunt rotiţe zimţate deasupra stemei? Are 20?" | VIDEOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a dorit să sublinieze un detaliu de pe noul echipament al FCSB. Ironic, fostul fotbalist s-a întrebat dacă echipa are peste 20 de campionate câştigate, pentru a justifica alegerea imprimată.

Are FCSB justificare pentru modul în care se laudă pe echipament?

FCSB tocmai a câştigat categoric primul meci al sezonului, în Superliga, scor 3-1 cu U Craiova 1948, la Târgu Jiu.

Astfel, echipa lui Gigi Becali a făcut un prim pas corect în lupta pentru titlu, iar în paralel îşi duce mai departe şi disputa cu Steaua Bucureşti, atât în privinţa identităţii, cât şi în privinţa Stadionului Steaua

În mijlocul ultimelor evenimente dintre rivalele din Ghencea şi Berceni, fostul fotbalist important de la Steaua Bucureşti, Basarab Panduru, a scos în evidenţă cele două stele de pe echipamentul FCSB. 

Pe echipamentul roş-albaştrilor s-a hotărât aplicarea a două stele, care reprezintă atingerea pragului de 20 de titluri de campioană, însă Basarab Panduru a dorit să intervină. 

"Ce erau rotiţele alea deasupra stemei? Avea nişte rotiţe acolo, rotiţe ţepoase. Nu sunt rotiţe zimţate alea? Are FCSB 20 de titluri?", s-a întrebat expertul Orange Sport. 

Conştient de ironia lui Basarab Panduru, fostul jucător şi antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, a oferit un răspuns evident. 

"Sunt campionatele câştigate, că a câştigat peste 20 de campionate", a fost replica tehnicianului cu care FCSB a ajuns până în grupele Conference League. 

Foto: Noile tricouri de joc ale FCSB

Ce palmares au de fapt CSA Steaua Bucureşti şi FCSB, după decizia instanţelor

Înalta Curte de Casţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, în şedinţa din 28 martie, să trimită spre rejudecare cauza în procesul de palmares dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB

Astfel, prin ultima decizie se revine la prima hotărâre în cazul palmaresului, cea dată de Tribunalul Bucureşti în iulie 2019.

Practic, până la o decizie definitvă la rejudecare, Steaua este deţinătoarea a 21 de titluri de campioană în Liga 1, 20 de Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni, Supercupa Europei şi 4 Supercupe ale României.

FCSB rămâne cu 5 titluri de campioană, 3 Cupe ale României şi două Supercupe.

Într-un mesaj furibund, Florin Talpan acuza FCSB că doreşte să se asocieze pe nedrept cu brandul Steaua Bucureşti

 

Afla mai multe despre: emblema fcsbbasarab panduruu craiova 1948 fcsbtitluri fcsb 

viewscnt
Articole similare