Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Şanse mici ca FCSB-Dinamo să se joace în Ghencea! MM Stoica: ”Am plecat pe fentă! Credeam că vom juca acolo”

BREAKING | Şanse mici ca FCSB-Dinamo să se joace în Ghencea! MM Stoica: ”Am plecat pe fentă! Credeam că vom juca acolo”

Steaua

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu mai este atât de sigur că derby-ul cu Dinamo se va disputa pe stadionul ”Steaua” din Ghencea.

  • Partida dintre FCSB şi Dinamo este programată sâmbătă, 22 iulie, în etapa a doua a Superligii şi va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvar, a semnat actul prin care FCSB are dreptul de a disputa partida cu Dinamo în Ghencea, însă se pare că nu a fost suficient.

Mihai Stoica: ”S-a ajuns într-un impas”

Când toată lumea credea că ”minunea” se va întâmpla, Clubul Sportiv al Armatei a mai scos din ”joben” o chichiţă legislativă prin care a retezat tot elanul celor de la FCSB.

A stabilit în contractul cu FCSB o clauză de 1.000.000 de euro, care ar urma să se activeze dacă gazonul de pe arena ”Steaua” va fi deteriorat grav la finalul jocului cu Dinamo.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, s-a oferit să plătească toate eventualele pagube din derby-ul cu Dinamo, însă în niciun caz nu va oferi o asigurare de 1.000.000 de euro.

  • Înlocuirea propriu-zisă a gazonului de la FCSB ar costa aproximativ 150-200.000 de euro. 

Mihai Stoica a recunoscut că şansele ca derby-ul FCSB-Dinamo să se dispute în Ghencea au scăzut drastic, însă nu şi-a pierdut definitiv speranţa.

Eu recunosc că m-am dus pe fentă şi credeam că vom juca acolo. Există o solicitare care nu poate fi, sub nicio formă, satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliţă de asigurare de 1 milion de euro pentru un gazon, care poate costă 150-200.000 de euro. Nu poate face aşa ceva. Solicitarea este absurdă. Există şi alte două poliţe de asigurări pe care le vom face, dar asta cu gazonul întrece orice închipuire. Gazonul este făcut pentru jocurile de fotbal.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înţeles din declaraţiile domnului comandant Bichir că noi trebuie să semnăm un draft. Nu avem ce să semnăm, dacă nu am primit nimic. Nu mai ştiu nimic, nu mai înţeleg nimic. Am crezut că vom vedea derby-ul României pe un stadion mai mare. La momentul ăsta nu este nimic clar.

Noi am fost convinşi că vom juca în Ghencea. Părea deschidere totală şi că va fi o înţelegere. Totul a venit din senin, dar nimeni nu poate onora o asemenea pretenţie. Deadline-ul va fi luni. Sper ca oamenii să înţeleagă. Nu poţi să soliciţi ceva absurd, doar dacă vrei neapărat ca totul să fi fost o cacealma. În continuare cred că vor realiza că aşa ceva nu se poate solicita. Ştiu şi ei foarte bine, discută cu brokeri. Cică de la asiguratori au aflat că se poate face o asemenea cerere, am cerut numele lor, dar nu am primit nimic

Afla mai multe despre: stadion steauafcsb-dinamomihai stoica 

viewscnt
Articole similare