Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Căpitanul legendar al Stelei a izbucnit la adresa FCSB! "Ce reprezintă? Patru litere, fără nume". A înjosit echipa lui Gigi Becali pentru revenirea în Ghencea | EXCLUSIV

Căpitanul legendar al Stelei a izbucnit la adresa FCSB! "Ce reprezintă? Patru litere, fără nume". A înjosit echipa lui Gigi Becali pentru revenirea în Ghencea | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Legende ale clubului Steaua au ieşit în faţă, după ce FCSB a făcut demersurile pentru a juca din nou în Ghencea. De această dată, Tudorel Stoica, fostul căpitan al roş-albaştrilor, a comentat vehement subiectul.

Tudorel Stoica a înjosit FCSB: "Ministrul a dat semnătură pentru FCSB, fără nume, pentru patru litere"

Ceea ce se anunţa drept o mare revenire a FCSB în Ghencea s-a transformat într-o situaţie incertă pentru echipa finanţată de Gigi Becali. Pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că cerinţa conducerii CSA Steaua poate fi cu greu îndeplinită, "o solicitare absurdă"

În mijlocul tratativelor dintre cele două rivale, fostul lider şi căpitan al Stelei din anii ’80, Tudorel Stoica, a criticat dorinţa FCSB. 

Marele mijlocaş al "militarilor" a catalogat FCSB drept "un nimic , ca şi nume" şi un club care "reprezintă patru litere", în timp ce cererea semnată de ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, l-a surprins. 

"Ceea ce se întâmplă mi se pare o aberaţie. Nu înţeleg cum acest domn ministru al Apărării Naţionale a acceptat să dea o semnătură pentru ca o echipă precum FCSB, care reprezintă un nimic, ca şi nume, să vină să joace în Ghencea. De ce spun că reprezintă un nimic? Reprezintă doar patru litere. Atât. 

Sunt siderat de faptul că această echipă va veni să joace în 'templul fotbalului românesc', nu în 'templul Stelei', în condiţiile în care clubul respectiv a dat în judecată Steaua, pentru a obţine tot ce are Steaua mai bun", a declarat Tudorel Stoica pentru Orangesport.ro. 

De asemenea, fostul mijlocaş a taxat anumite declaraţii ale conducerii FCSB, pentru asocierea cu Steaua Bucureşti. 

"Sunt uimit cum anumite persoane se bat cu pumnul în piept că ei sunt Steaua, că ei reprezintă Steaua şi se vor întoarce în templul fotbalui românesc. Reprezintă nimic, ca şi nume, să se înţeleagă asta", a adăugat fotbalistul emblematic al Stelei Bucureşti, pentru Orangesport.ro. 

Cifrele carierei lui Tudorel Stoica la Steaua

  • 15 sezoane (1975-1989, plus un meci in sezonul 1990-1991)
  • 369 de jocuri in prima divizie si 43 de goluri
  • 36 de partide in cupele europene si 3 goluri
  • 7 titluri de campion
  • 4 Cupe ale Romaniei
  • Cupa Campionilor Europeni (1986) - a absentat din finala, din cauza cumului de cartonase galbene
  • Supercupa Europei (1987)
  • finalist al Cupei Intercontinentale (1986)
  • finalist al Cupei Campionilor Europeni (1989)

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: tudorel stoicatudorel stoica steauafcsb pe stadionul steauacsa steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare