Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi mai cere jucători la Rapid, după remiza cu Sepsi: ”Avem nevoie!”

Cristiano Bergodi mai cere jucători la Rapid, după remiza cu Sepsi: ”Avem nevoie!”

Fotbal

Comentarii

Rapid şi Sepsi au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din prima etapă a Superligii, ediţia 2023/2024.

Cristiano Bergodi, doar un punct la ”debut”

Cristiano Bergodi a recunoscut că nu poate fi pe deplin mulţumit de rezultatul final al partidei cu Sepsi, însă este conştient de faptul că timpul de când a preluat echipa este scurt şi mai sunt lucruri multe de pus la punct.

În plus, italianul a mai cerut conducerii un atacant la echipă, pentru a-i face concurenţă lui Marko Dugandzic.

În repriza a doua, am căzut! S-a văzut clar, după o primă repriză foarte bune, cu ocazii care, din păcate, nu s-au rezolvat. Nu sunt mulţumit de rezultat, dar băieţilor nu pot să le reproşez nimic.

Sigur, mai avem nevoie de pregătire, s-a văzut că ne-au lipsit forţa şi luciditatea în repriza a doua. Dar prima repriza mi-a plăcut mult, asta vreau să jucăm aici.

Avem nevoie de atacant, dar nu pentru că Marko a ratat astăzi. Trebuie să reglăm lucrurile, e normal pentru începutul de campionat. Cred că puteam să câştigăm astăzi, împotriva unei echipe bune.

E mult de muncă, nu se face nimic de la o zi la alta. Cred că suporterii vor să vadă o echipă care atacă, are ocazii. Azi am ratat mult, dar sunt mulţumit de băieţii mei.

Trebuie să facem ceva (n.r. - pe piaţa transferurilor), dar conducătorii ştiu ce trebuie să facă. Avem nevoie de ceva, e normal, se vede”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu Sepsi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare