Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wimbledon | Carlos Alcaraz, mult prea puternic pentru Daniil Medvedev! Finală de vis cu Novak Djokovic pe iarba londoneză

Wimbledon | Carlos Alcaraz, mult prea puternic pentru Daniil Medvedev! Finală de vis cu Novak Djokovic pe iarba londoneză

Tenis

Comentarii

Carlos Alcaraz (20 de ani, 1 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (27 de ani, 3 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-3 şi va juca finala de la Wimbledon.

Carlos Alcaraz, finală de vis cu Novak Djokovic la Wimbledon

Carlos Alcaraz (20 de ani, nr 1 ATP) a controlat meciul în totalitate şi a reuşit să îl învingă pe favoritul numărul 3 al turneului, Daniil Medvedev (27 de ani, nr 3 ATP), în trei seturi, scor 6-3, 6-3, 6-3, după o partidă care a durat o oră şi 49 de minute.
 
În finala de la Wimbledon, Carlos Alcaraz îl va întâlni pe jucătorul sârb Novak Djokovic.
 
Este a doua finală de Mare Şlem pe care o va disputa Alcaraz, după cea în care a triumfat la US Open 2022, împotriva norvegianului Casper Ruud.

Novak Djokovic s-a calificat în finală la Wimbledon! Victorie fără emoţii în faţa lui Jannik Sinner

Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP) l-a învins în semifinale la Wimbledon pe Jannik Sinner (21 de ani, 8 ATP), scor 6-3, 6-4, 7-6 (4) şi s-a calificat în ultimul act al Grand Slam-ului londonez.

Novak Djokovic (36 de ani, nr 2 ATP) este primul calificat în finala din acest an a turneului de la Wimbledon, după ce a obţinut o victorie în trei seturi, scor 6-3, 6-4, 7-6(4), în faţa jucătorului italian Jannik Sinner (21 de ani, nr 8 ATP).

Meciul dintre cei doi a durat două ore şi 47 de minute, aducându-I lui Djokovic a treia finală de Grand Slam din acest an, după cele două câştigate la Australian Open şi Roland Garros. Deşi Jannik Sinner i-a pus mari probleme camopionului sârb în ediţia din 2022, acum situaţia a fost mult diferită.În urmă cu un an, Novak Djokovic pierdea primele două seturi în faţa italianului, însă revenea incredibil şi le câştiga pe următoarele trei. 

În acest an însă, sârbul a dominat autoritar începutul de meci, iar Sinner nu a reuşit să găsească răspuns la jocul adversarului său.

Afla mai multe despre: carlos alcarazwimbledondaniil medvedevnovak djokovic 

viewscnt
Articole similare