Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica cere dreptate pentru fotbalistul ajuns la Rapid! "Să se întrebe dacă au făcut bine când l-au îndepărtat. E un jucător rafinat, a fost cel mai bun"

MM Stoica cere dreptate pentru fotbalistul ajuns la Rapid! "Să se întrebe dacă au făcut bine când l-au îndepărtat. E un jucător rafinat, a fost cel mai bun"

Rapid

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a analizat prestaţia transferului important făcut de Rapid, în această vară. Cătălin Cîrjan (20 de ani) a lăsat o impresie bună la debutul în Giuleşti, cu Sepsi.

Mihai Stoica, despre debutul lui Cătălin Cîrjan: "A fost cel mai bun jucător al Rapidului"

Cătălin Cîrjan a bifat primele minute la nivel de seniori, într-un meci oficial. Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Sepsi OSK, în prima etapă a Superligii, iar mijlocaşul lui Arsenal a fost titular. 

Cîrjan a avut două ocazii mari în prima repriză. În minutul 28, rapidistul a fentat doi adversari, iar Mark Tamas a scos de pe linia porţii, apoi câteva minute mai târziu a trimis cu capul sub transversală, de unde a scos Niczuly. 

După meci, Cătălin Cîrjan a fost lăudat de Mihai Stoica. 

"(n.r. - debutul lui Cîrjan). Bun. E debutul la seniori, la 20 de ani, vine cam târziu, dar a arătat bine. A fost cel mai periculos jucător al Rapidului, iar după ce a ieşit am văzut că Rapid a cam suferit. Practic cei care au venit de pe bancă nu prea au adus nimic. 

Cîrjan a fost cel mai bun jucător al Rapidului, se mişcă mult, caută jocul. (n.r. - la prima ocazie de gol). Acolo a arătat că e fotbalist. A făcut preluarea aia, toată lumea se aştepta să tragă la poartă, după aia şutul n-a fost extraoardinar, dar eram curios să-l văd. E foarte bun. 

E un jucător care poate face diferenţa şi o face, nu fuge de joc. El nu are un fizic impunător, dar a avut o fază când a pus bine corpul. Se vede că a lucrat cu Arteta şi s-a antrenat cu jucători mari. 

E indiscutabil că e un jucător rafinat şi avem nevoie de aşa ceva în fotbalul românesc", a declarat expertul Orange Sport. 

MM, despre disputa FRF - Cătălin Cîrjan: "E vina federaţiei"

De asemenea, prestaţia lui Cătălin Cîrjan cu siguranţă le-a atras atenţia şi celor din FRF, cu care jucătorul a avut o disputâ în urmă cu câteva luni. 

În martie, Cătălin Cîrjan şi-a spus experianţa cu oficialii federaţiei, în frunte cu Mihai Stoichiţă, iar Mihai Stoica a revenit asupra subiectului. 

"Acum ar trebui să se cam întrebe dacă au făcut bine când l-au îndepărtat de naţională. Chestia aia... Vino să joci cu FC Argeş şi CSA meciuri amicale. <<Nu pot, că joc cu Juventus şi Arsenal>> şi a intrat în locul lui Odegaard. 

Aici vina e a federaţiei. Nu e pierdut de naţională, dar putea fi câştigat", a mai spus oficialul FCSB, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: catalin cirjanrapid sepsimihai stoica 

viewscnt
Articole similare